Karácsony Gergely jól teljesít polgármesterként mégsem akarják kormányfőnek az emberek. Miért van ez?
Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 21:16
1/24 anonim válasza:
Mert neki nincsen 200 milliárdja hazúgságkampányra...
2/24 anonim válasza:
Jól teljesít??? Ez mégis hogyan jött ki?
3/24 A kérdező kommentje:
Közvéleménykutatások szerint a Budapestiek többsége elégedett az eddigi munkájával.
2022. dec. 26. 21:20
4/24 anonim válasza:
Mert az emberek többsége szerint nem teljesít jól.
6/24 anonim válasza:
7/24 anonim válasza:
3: Én ilyet még nem láttam, max olyat, hogy jobb híján sokan megint rá szavaznának. De azok is olyan kutatások, ahol nem voltak nevesített ellenfelek, így persze könnyű...
8/24 anonim válasza:
5: Mondom, a cikkben egy szó nincs arról, hogy bárki elégedett lenne vele. Csináltak egy abszurd kutatást, ahol csak ő meg egy neve nincs jelölt lenne, de ez irreális, így szerintem bári nyerne.
9/24 anonim válasza:
Azért, mert nem teljesít jól főpolgármesterként.
10/24 anonim válasza:
" negatív kép rajzolódik ki a főpolgármester munkájának megítéléséről is. A felmérés szerint a válaszadók hatvan százaléka elégedetlen Karácsony Gergely főpolgármesteri tevékenységével, míg 38 százalékuk megfelelőnek tartja a politikus munkáját."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!