Jogbiztonság ismérve, hogy napról-napra, visszamenôleges hatállyal is hoznak törvényeket?
"Egy pèlda a sok közül."
Sorold azt a sokat! Te magad írtad, napról-napra. Most akkor ezt tudod bizonyítani, vagy hazudtál?
11.
Újra olvasd el a vàlaszom.
Nem megy neked a szövegértès.
Gondolom fidesz-droid lehetsz…
11.
Pèldát is hoztam, közlönyt is, mint forràst közöltem, tehàt nem hazudtam.
Ott a közlöny, mint megannyi bizonyíték színhelye.
Ha tudod egyàltalàn hasznàlni a keresőjèt ès èrtelmezni a leírtakat.
"Újra olvasd el a vàlaszom."
Elolvastam, nem volt benne bizonyítás. Azt írtad, napról-napra, egyeten példa ilyesmit fogalmából eredően nem bizonyít. Tehát, van bizonyítékod, vagy csak kamuztál?
Kedves 10. vàlaszoló!
Megèrdemelnè a fideszes csőcselék, hogy csak nekik, nèvre szólóan emelkedjen az àrak.
Amúgy a tudatlan fajtàjuk nem látja, hogy az èrtelmisèg lelèpèsèvel, a buta fajtájuk kèptelen lesz a kormàny àmokfutàsait kezelni.
"az èrtelmisèg lelèpèsèvel, a buta fajtájuk kèptelen lesz a kormàny àmokfutàsait kezelni"
Melyik országban tanulod ezt a gusztustalan stílust?!
"2022-ben hozni adótörvényt, amit 2023-ban kell fizetni 2022-es számok alapján, az nem visszamenőleges hatály."
2022 dec 24-én hoznak egy törvényt arról, hogy 2022-ben már be kell fizetni teljes 2022-es évre(!) a törvényben megszabott adót. Ez mi, ha nem visszamenőleges hatály? 358 nap már eltelt a 365-ből, akkor nem lenne visszamenőleges, ha csak a maradék 7 napra vonatkozna a 2022-es évből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!