Egyetértesz azzal, hogy Magyarország keresztény ország?
#8, de gondolom a másiknak ártást eléggé ellenzi a Biblia... A „jó ok” pedig az volt, hogy megmondtam a „kedves” kollégának, hogy munkaidőben nem tudok a hobbijában segíteni...
#9, nem foglalkoztat semmilyen szinten az lmbtq...
16.
Ha tudsz olvasni, szöveget értelmezni, akkor te is megtalálod benne.
Nem bonyolult…
"a másiknak ártást eléggé ellenzi a Biblia..."
A Biblia azt is mondja, szemet szemért, fogat fogért. ;-)
"A „jó ok” pedig az volt, hogy megmondtam a „kedves” kollégának, hogy munkaidőben nem tudok a hobbijában segíteni..."
Ezek szerint valószínűleg olyan munkaerőre van szükség ott, aki tud... Lehet, hogy pont az ártás másoknak, ha olyan munkaerőt foglalkoztatnak, aki nem tud segíteni annak a bizonyos valakinek a hobbijában... Meg az is lehet, hogy csak nem jókor, vagy nem elég jó stílusban mondtad. Bármi lehet. Mindenesetre csak azért, mert valakiről tudod, hogy keresztény, még nem kell mindent, amit tesz a kereszténység számlájára írni.
“ A Biblia azt is mondja, szemet szemért, fogat fogért. ;-)”
Ha nem tûnt volna fel, azóta lett újszövetsèg is.
Lásd: Jézus tanítását
Bár tapasztalom, hogy sok fideszes, agyilag még az ószövetség szerint mûködik…
Én ránézek Magyarországra, aztán ránézek Lengyel, Spanyol, Olasz és Görögországra aztán újragondolom, hogy mit is jelent kereszténynek lenni!
egyébként meg lófszt vagyunk mi keresztény ország:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!