Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az oroszpártiak miért árulják...

Az oroszpártiak miért árulják el Magyarországot Oroszország kedvéért?

Figyelt kérdés

2022. dec. 25. 12:51
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
46%
#20 Márpedig lassan kénytelen leszel szembesíteni magad a valósággal, hogy ez a helyzet :D Ha csak nem a "kedvezményezettek" körébe tartozol, mert akkor persze beszélhet neked az ember...
2022. dec. 27. 21:13
 22/52 anonim ***** válasza:
19%

21

A valóság sajnos az, hogy akik engem oktatnak demokráciából, azok életükben nem olvastak el egyetlen komolyabb írást sem. A 19-es válasz erre egy tökéletesen jó példa. Hallott valamit a kocsmában, és itt adja elő, mint okosságot. Az én kérdésemre ha csak ilyen mélységesen igénytelen válaszra futja valakitől, az az illető menthetetlen.

2022. dec. 27. 21:20
 23/52 anonim ***** válasza:
60%
#22 És egyébként a belső körhöz tartozol? Úgy értem a túlárazó pályázatnyertesek, vagy a pénzzel fulladásig telepumpált, fideszes polgármesterek köréhez, ha megkérdezhetem?
2022. dec. 27. 21:25
 24/52 anonim ***** válasza:

23

Ez megválaszolja azt a kérdést amit Brüsszelről és az oroszokról tettem fel?

Nem nem tartozok oda. De akkor most vezesd le, amit kérdeztem, hogy ennek mi köze hozzá?

2022. dec. 27. 21:29
 25/52 anonim ***** válasza:
60%
#24 Köszönöm, hogy válaszoltál. Szóval az én meglátásom az, hogy az unió nem akar egy olyan hatalommániás embert támogatni, aki a saját udvartartásának játssza át a pályázati pénzeket, hogy aztán abból szépen felvásárolják a vidéki médiát, és az összes rádiót, a megyei lapokat és a köztévét az ellenzék, sőt "Brüsszel" lejáratására használják fel.
2022. dec. 27. 21:36
 26/52 anonim ***** válasza:

25

Mi az amit a kormány állít Brüsszellel kapcsolatban, és nem igaz?

Továbbá mennyire demokratikus, hogy közösen veszünk fel hitelt, de nem adják ide a ránk eső részt, de törlesztenünk kötelező? Ilyen alapon a spanyoloknak miért fizetnek egy katalán fiaskó után?

2022. dec. 27. 21:41
 27/52 anonim ***** válasza:
60%
#26 Például, hogy ránk akarják erőltetni az LMBTQ-propagandát.
2022. dec. 27. 21:45
 28/52 anonim ***** válasza:

27

Ha az LMBTQ nem propagál semmit, akkor miért akarnak elérni kvótákat pl a filmiparban világszerte?

2022. dec. 27. 21:49
 29/52 anonim ***** válasza:
#28 Nem tudom, miről beszélsz, de az EU milyen LMBTQ-propagandát akar ránk erőltetni?
2022. dec. 27. 21:56
 30/52 anonim ***** válasza:
19%

29

Te ellenzéki vagy, elvileg informált, és nem tudod, hogy miről beszélek?

Még arra sem válaszoltál, hogy a spanyolok a katalánok miatt miért nem kaptak szankciókat.

Arra sem jött elfogadható válasz, hogy Brüsszel miben különbözik Moszkvától zsarolás terén?

2022. dec. 28. 08:44
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!