A "Harry Potter" és/vagy a "Trónok harca" szereplői közül ki hasonlit legjobban Orbán Viktorra?
"Harry Potterből pítőrpetigrú, a trónok harcából bűzös a gyűrűk urából meg sméjjagól."
Eléggé rosszul nézted akkor ezeket, mert ezek egyike sem hasonlít Orbánra. De akkor nézzük sorra.
Gollam: A gyűrű elvette tőle a normalitást, bár sokan nem gyilkoltak volna akkor se, ha ezzel megszerzik a gyűrűt. Szóval őt a gyűrű vitte bele a rosszba, majd onnantól mérgezte az elméjét hosszú időn át, több száz évig. Onnantól kezdve ez volt az egyetlen tárgy, amihez ragaszkodott.
Theon/Bűzös: Hát őt az elején nagyon nem bírtam, de baromira megsajnáltam őt azért, amit kapott. Szurkoltam, hogy megszökjön. Azért szerinted hány ember van, aki ennyi kínzástól meg amit ő kapott ne törne meg? Bár végül megszökött, a nagy háborúban meg hősiesen harcolt a mások ellen. Tehát mégsem tört meg teljesen.
Pítör Pettigrú: Gyyávaságból elárulta a barátait, majd egy szimpla szolgaként funkcionált. Bár a könyv szerint megmentettee Harry-t és társait a végén, a film szerint nem.
De a világon nincs jó és rossz, egy dolog van, a hatalom idézet eléggé ütős a Fideszre nézve. Bár gondolom ők önmagukat rossznak tartják, csak kárpótolja őket a hatalom és a pénz ezekért cserébe. Biztosan van olyan emberrabló is, aki magát rossznak tartja, csakhát csomó pénzt kap az elrabolt gyerekekért cserébe. Sőt, szerintem sokan vannak így, vagy hát ki tudja, mármint arányaiban is sokan. Persze ettől még mocsok dolgokat csinálnak, hihetetlenül mocsok dolgokat, csak kérdés, ki minek tartja magát. Szóval az idézetből ez szerintem nem igaz, de a hatalom a legfontosabb nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!