A településeden az óvodában, iskolában változott a gyerekek etnikai összetétele a csok hatására? Ez kirekesz népcsoportokat a gyerekvállalásból vagy nem?
Figyelt kérdés
2022. dec. 24. 13:15
2/12 anonim válasza:
Nyilván, változott, mivel a csoknak szigorúak a feltételei.
A kisebbség nem tudja igénybe venni, szerencsére.
Plusz a másik családtámogatási juttatást,az adókedvezményt is csak munkaviszonnyal lehet igénybe venni.
A családi pótlék összegét meg befagyasztotta a kormány,szerintem legjobb lenne teljesen megszüntetni és beépíteni az adókedvezmények rendszerébe.
3/12 anonim válasza:
Mivel kevesebb magyar gyerek születik, ezért változott de nem a csok hatására. Az csak krumpli amivel jön a szavazat és segíti a lopást.
4/12 anonim válasza:
Etnikai nem, de a nemük már igen.
5/12 A kérdező kommentje:
Tehát a csoknak vannak pozitív hatásai a magyar etnikumra, mások kárára?
2023. jan. 15. 16:37
6/12 anonim válasza:
Mi az, hogy “mások kárara”?
A munkahellyel rendelkezô, családot alapító magyar állampolgárok előnyére.
Nincs beépítve etnikai szempont.
Kötözködni akarsz?
7/12 A kérdező kommentje:
Kirekeszt mint engem a kosárlabda mert nem vagyok 2 méter☺
Lesz ennek olyan hatása hogy a "normálisabb" emberek fognak szaporodni?
2023. jan. 22. 07:17
8/12 anonim válasza:
Nem sokára érkeznek a "színesbőrü" óvódások, de ott sok kisfiú akar majd kislány lenni és fordítva..
9/12 anonim válasza:
CSOK-ot az vehet fel, aki rendesen dolgozik, és ez így van jól. Ha a cigó rendesen dolgozik és felveszi a CSOK-ot, az is jól van.
10/12 NTBS válasza:
Ez majd pár év múlva fog jobban látszódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!