Magyarországon maradt emberek miért nem veszi észre, hogy nem csak a pénz, túlzott érzelmi ragaszkodás, hazaszeretet (agymosás) számít?
Mikor:
- nincs jogbiztonság,
- nincs gazdasági stabilitás,
- nincs elérhető közegészségügyi ellátás (mert várólistás, nincs ápoló stb.),
- nincs 21. századi közoktatás,
- nincs népi összetartás, csak a szolga mentalitás.
8: Ezek téves illetve elavult adatok, nagyon alacsony és sokat is csökkent a gyilkosságok száma Magyarországon:
"A lakosságarányos emberölések száma például Finnországban, Írországban, Franciaországban, Dániában és Svédországban is magasabb, mint itthon"
"Ezek téves illetve elavult adatok"
Ja, téves adatok, aha. Minden nyilvános adat téves, ami nem a te igazadat támasztja alá... Hadd találjam ki: Soros György hazudta össze őket a féknyúzgyára által? :O
És az ellenzék ezzel mit tudna kezdeni?
A magasabb fizetéseknek és a színvonalas szolgáltatásoknak először meg kell teremteni a bevételi hátterét ami a GDP növekedéssel érhető el.
És hát mint tudjuk ebben Gyurcsányék és a baloldal nagymenő, mint hogy az átkos nyóc évben kb 0%-os növekedést sikerült összehozniuk!
Így aztán szavazzuk meg gyorsan őket és bsszuk el még jobban!
Úgy tűnik nem beszél.
Egyébként azok követelik habzó szájjal a nemzetköziséget és a nagy liberális összeborulást és azok akarják hanyatt homlok feladni a nemzeti kultúrájukat, akik nem is tudnának beilleszkedni egy ilyen társadalomba.
Mert nyilván magyarul rajtunk kívül senki sem fog beszélni...
#8 Megnézted te azt a listát rendesen?
Te komolyan elhiszed hogy abban a Szíriában, ahonnan milliók menekülnek el mert életveszélyben vannak, ott ugyanaz a helyzet, mint Észtországban, vagy hogy Kanadában több gyilkosság történik 100000 főre vetítve, mint Sierra Leonében vagy éppen Algériában? Hogy Lettországban dupla annyi gyilkosság történik, mint Szíriában?
19 - Én fejlett, nyugati országok példáját írtam, ahol regisztrálva van minden haláleset.
Aki ezt megkérdőjelezi, az pusztán egy összeesküvéselmélet hívő, aki nem a tényekre hagyatkozik.
Én utaztam már sok fele a világban, de imádom Budapestet és programozóként nem annyira fájdalmas itthon lakni. Ezen kívül imádom a magyar nyelvet, pedig angolul is közel anyanyelvi szinten tudok, mert apukám angliában lakik és gyerekkorom óta két nyelven beszélgetek.
Igen, sz*r a helyzet, a fidesz egy gusztustalan f*sgerincűekből álló párt akik tönkreteszik az országunkat, de még egyelőre az élhető szint megvan itthon, ha átlag felett keresel, pl a válság előtt 400ezer forintot.
21
Természetesen szubjektívan nem annyira rossz az itthoni helyzet. Ahogy észak-koreában sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!