A fidesz családbarát kormánynak ez az ismérve?
Lásd:
- családi pótlék alacsony vásárlóértékét,
- öregségi nyugdíj vásárlóértékét,
- gyerekek fagyoskodnak az iskolában,
- a közoktatást tönkretették,
- napelemeseket tönkretették,
- kata vállalkozókat tönkretették,
- egészségügyet tönkretették,
- ingatlanpiacot tönkretették (magas árak CSOK stb. miatt),
- szellemileg lezüllesztették a társadalmat,
- jogrendszert tönkretették,
- folyamatos gyûlölet kapmány, mindig a másik a hibás stb.
3-as, a "nem működő magyar gazdaság" miatt adtam egy félig hasznost (csak azért írtam, mert az én voltam).
De miért nem működik? Egy jó kormány működőképesen tarthatta volna, a jelenlegi nehézségek ellenére. Azt sem lehet mondani, hogy váratlanul jött a nehéz időszak, Orbán Viktor 2018-ban nyilatkozta, hogy szerinte válság jön (a tanácsadói, informátorai mondhatták neki). Mégsem készültek rá.
Utána a következő: tönkretették "A Katát konkrétan azok a vállalkozók, akik visszaéltek vele". Akkor már egy éve egy cégnek csak évi 3 milliót lehetett számlázni, az efeletti részre 40% plusz adót kellett fizetni. Már ez kiszórta a visszaélőket. Ha mégis maradtak visszaélők, akkor miért nem csak azokat büntették? A NAV-nál már ott van minden jelentett számla adat több éve. Nekik egy perc alatt lekérhető a jelentés a gyanús katásokról. Mi lesz a következő? Minden egyes autóst megbüntetnek, csak mert vannak szabályszegők?
Utána ők vallották be, hogy nem is a szabályszegőkkel volt bajuk, hanem hogy kevés bevétel jött. Később azt is bevallották, hogy nem jelentős plusz bevétel van a más adózásra átállókból. Rosszul csinálták. Meg kellett volna emelni a duplájára, 50-ről 100-ra és akkor havi 25 milliárd plusz adóbevétel. Azzal mindenki jól jár. Abbból a havi 25 milliárdból 73000 tanár kaphatott volna havi 342 ezres fizetésemelést és egy probléma máris letudva.
7.
Meg kell érteni, hogy hiába érvelsz, a droidokat képtelen leszel meggyōzni.
Kérdező ha megnézed a kommentek egy részét megérted, h miért rombolja le tudatosan a Fidesz az oktatást.
Illetve miért hagyták el ilyen sokan, illetve hagyják el az országot.
Tudom!
De néha kell egy kis felvilágosítás.
De az ilyen Murka666, meg a többi droid tesz róla, hogy folyamatosan csökkenjen a szellemi színvonal.
Ennyire együgyûek…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!