A politika topikba milyen korosztályú, milyen végzettségű emberek járnak ?
1: a kérdező láthatólag nem agyoniskolázott, ha így tette fel a szavazást :D
Legalább külön kérdést csinált volna a korról és az iskoláról.
Igen, agyonsikolázott vagyok több diplomával. Úgy gondoltam, a topikban majd kifejtik a szavazók komment formájában részletesen mindkét témában a választ, ezért vontam egybe.
Veled ellentétben én nem szoktam másokat sértegetni.
4: több diplomával akkor érthetnéd, hogy két dolgot nem kérdezünk egy szavazáson, ha csak egy lehetőséget lehet választani
A szavazás így teljesen értelmetlen, mert vagy a korra vagy az iskolára szavazhat az ember, ami torzítja a végeredményt.
Inkább te érthetnéd, hogy rugalmasan kezeltem a témát, egyébknét neked sem kötelező itt lenned. Átfáradhatsz máshova.
A gyakori pedig egy beszélgetős oldal, nem szavazó-közvéleménykutató oldal, tehát kommentbe várja is az ember, hogy kifejtse a válaszát, aki szavaz.
"Itt mindenki diplomás, legalább nettó 800-at keres és szabadidejében wartburgokat javít."
Kamo vagy. 8 általánosom van, 700 at keresek és életemben nem javítottam wartburgot. Azt sem tudnám hogy fogjak hozzá.
Valóban kiírhattad volna keresztezve is a választási lehetőségeket.
De ez még mindig jobb, mint azok a szavazások, amelyeken minden választási lehetőség az, hogy a kérdezőnek van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!