Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szabó Timea mennyire teszi...

Szabó Timea mennyire teszi magát nevetségessé, hogy agyatlan sutyeráknak,pacalhuszárnak nevezi Németh Szilárdot ?

Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 00:48
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
20, milyen gerendát kéne a szememben keresni ? Én nem szoktam úgy irogatni nyilvános posztban az ellenségeimről sem, ahogy Szabó Timea tette. Miről is beszélsz ?
2022. dec. 22. 09:18
 22/27 anonim ***** válasza:
21: a 17-es gyülölködőnek válaszoltam, és te arra reagáltál
2022. dec. 22. 09:21
 23/27 anonim ***** válasza:
90%
Németh Szilárd mennyire teszi magát nevetségessé, hogy Németh Szilárdként viselkedik?
2022. dec. 22. 09:38
 24/27 anonim ***** válasza:
93%
inkább siralmas, hogy agyatlan sutyerák, pacalhuszár kormányra van igény...
2022. dec. 22. 10:19
 25/27 anonim ***** válasza:
9es Mondjuk azt tagadni hogy nincs roma bűnözés ugyanolyan agyatlan dolog, mint amikkel egy agymosott Fideszes szokott érvelni a kormánypropagandától, már ne is haragudj. Én valamennyire baloldali embernek tartom magam, de bizony olyan környéken nőttem fel ahogy elég durván megy a roma bűnözés, az más kérdés hogy a neveltetés oktatás és rossz társadalmi körülmények miatt van ez náluk, de attól még ez nem nyugtat meg mikor éppen tőlem két utcára két rivális roma család maffia leszámolósdit játszott :).
2022. dec. 22. 11:52
 26/27 Sándor papa ***** válasza:
Igaza van!
2022. dec. 28. 03:39
 27/27 Frömmel Tibor válasza:

Viszont kérdés?

Miért kell ezt az oldalt is politizálóvá tenni?

2022. dec. 28. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!