Szabó Timea mennyire teszi magát nevetségessé, hogy agyatlan sutyeráknak,pacalhuszárnak nevezi Németh Szilárdot ?
11. Mit is csináltatok Pankotai Lilivel?
Az egyetlen undorító dolog az, hogy azt képzeled van bármiféle morális fölényetek.
12, te miről beszélsz ? Nem olvastad a kérdést ? Szabó Timeáról szól.
Nekem egyébként egyáltalán nem tetszett Pankotai Lili beszéde, de ez hogy jön ide ? Nem érdekel egy 17 éves gimnazista vulgáris lázongása. Majd kinövi.
Mit is csináltunk Pankotai Lilivel ? Kik ??? Én ?? Én semmit nem csináltam vele. Még véleményt se alottam róla sehol az interneten, a mostani kommentemet leszámitva.
Mit csináltam szerinted Pankotai Lilivel ? Kit érdekel Pankotai Lili ?
Ok. Akkor legyen így.
Engem sem érdekel Németh Szilárd.
#10: "1. Mindkettőt mondjátok."
Már aki. De ti azt se tűritek, aki csak a cigánybűnözést mondja.
"2. Ezzel általánosítasz mindenkire."
Nem, ezzel azt mondom, hogy létezik olyan bűnözési forma, ami csak a cigányokra jellemző. Mint ahogy van fiatalkori bűnözés, ami nem az összes fiatalra jellemző. Csak ti a PC-vel szépen eltakarjátok ezt, hogy beszélni se lehessen róla. De ez egyébként is csak egy példa volt a sok közül.
"3. Alapból egyik sem jó. De az embereknek elfogy a türelme, ha a ti mocskolódásaitok között kell élnie. Egy kicsit irreális elvárás, hogy kedves, tiszteletteljes szavakat vártok olyanoktól, akiket 0-24-ben mocskoltok."
Ki mocskolta Szabó Timikét? Mert ha Németh Szilárd vagy más fideszes politikus, akkor igazad van. Ha meg a netes kommentelők, akkor rajtuk kérd számon.
Ami ma megy a politikai szintéren, az a legalja csôcselék színvonal.
A parlamentben szò szerint agyhalott debilek vannak.
Hülyegyerekek gyülekezete, akik szakmailag nullák, értelmi képességük még egy légy értelmi képességét sem éri el.
19: mindenki a maga szemében keresse a szálkát, az álíltólagos keresztények a saját elveikkel foglalkozzanak:
"Miért látod meg a szálkát embertársad szemében, amikor a magadéban a gerendát sem veszed észre? Hogy mondhatod embertársadnak, hogy hadd vegyem ki a szemedből a szálkát, amikor a magad szemében gerenda van? Képmutató! Előbb vedd ki a gerendát a saját szemedből, s akkor hozzáláthatsz ahhoz, hogy kivedd a szálkát embertársad szeméből!"
(Máté evangéliuma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!