Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánknak miért jó, hogy...

A Mi Hazánknak miért jó, hogy a Fidesz csicskái lettek?

Figyelt kérdés
Én a helyükben megpróbálnék függetlenedni a Fidesztől. Bár már lehet, hogy késő, mert ez maradt meg az emberek fejében. Sok munkával talán még sikerülhetne.

2022. dec. 21. 16:01
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
#30: Én a tudományban hiszek, míg te a különböző összeesküvésekben. A tények az én oldalamon állnak. A te képzelt világodban persze biztosan nem.
2022. dec. 27. 13:56
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tudományban hinnél, akkor a tények befolyásolnának a véleményed megalkotásában. Milyen tényt tudsz felhozni amellett, amit a kérdésedben hazudtál?
2022. dec. 27. 14:09
 33/45 anonim ***** válasza:
64%

25

Dehogy ez mindenkinek a benyomása. Max a balos sajtó, és a balos hívek próbálják ezt terjeszteni, mint most Te!

Itt is vitázol épp, annyira ez a benyomása mindenkinek. :)

Amúgy nagyon észrevehető az erőlködés! :D

Elképesztően szánalmas, ahogy full hülyének nézel másokat.

Alapból próbálsz úgy kommunikálni, mintha Te elhinnéd hogy a kérdésedbe csomagolt válasz igaz.

De Te sem hiszed, hisz tudjuk hogy így szökken szárba a hazugság , és Te épp terjeszted,miközben úgy teszel, mintha csak "ártatlanul" kérdeznél. :))

Szóval, azért a Fidesz pártja mert?

2022. dec. 27. 18:02
 34/45 A kérdező kommentje:

#33: Felháborodhatsz, de véleményem szerint egy olyan pártnak, aki a legtöbb dologban egyetért a kormánnyal, max csak bizonyos dolgokban szélsőségesebb, nem sok értelme van. Csinálhatják így is, de ha nem változtatnak, akkor az életben nem lesz belőlük meghatározó párt.

Nem, nem mindenkinek ez a benyomása, a Mi Hazánkosoknak nem ez. Velük vitatkoztam.

2022. dec. 27. 18:07
 35/45 anonim ***** válasza:
8%

34

Nem háborodtam fel, hanem átlátok, és nevetek rajtad.

És azon az egybites gondolkodáson, hogy ha valakinek van közös pontja valakivel, akkor az biztos annak a valaminek a kiszolgálója...

És azért vitatkozol itt, és nő az MH támogatottsága mert annyira általános volna az a bizonyos benyomás amiről Te beszélsz?

Ugyan már. Max a Te véleményedet próbálod terjeszteni, , semmi más nem történik itt.

És még az sem igaz hogy a legtöbb a dologban egyetértenek a kormánnyal...

Szóval annyira baloldali paneleket puffogtatsz amennyire csak lehet. Ezeket mind hallottuk. Van valami új is?

2022. dec. 27. 18:47
 36/45 A kérdező kommentje:
#35: Nem az a baj, hogy van közös pontotok, szerintem sem rossz minden, amit a kormány csinál, több dologgal is egyetértek. Ti viszont ugyanazt hirdetitek, árnyalatnyi különbségekkel. Baloldalazhatsz, bár rám ez nincs hatással, mivel nem vagyok baloldali.
2022. dec. 27. 19:59
 37/45 anonim ***** válasza:

35

Mindenben ugyanazt?

És csakúgyan árnyalatni az a különbség?

Konkrétumok nélkül megint? :D

2022. dec. 27. 20:35
 38/45 anonim ***** válasza:
29%
Kedves kérdező, nem válaszoltál a 32-es hozzászólásban feltett kérdésemre. Milyen tényt tudsz felhozni amellett, amit a kérdésedben hazudtál? Konkrétumokat várok.
2022. dec. 28. 08:53
 39/45 A kérdező kommentje:
#38: Például azt, hogy nem veszitek észre, hogy a Fidesznek milyen kényelmes a jelenlétetek, ahogy azt sem, hogy nem rúghattok labdába mellettük. Minden fontos kérdésben egyetértetek a kormánnyal, ami nem baj, csak így nem lehet semmit elérni. Néztem parlamenti közvetítéseket, most nem fogom kikeresni neked, de számomra ebből egyértelművé vált a Mi Hazánk szerepe, pozíciója és lehetőségei. Nem kell elhinned ha nem akarod, úgysem számít.
2022. dec. 28. 12:50
 40/45 anonim ***** válasza:
66%
Szóval semmi konkrétumot nem tudsz.
2022. dec. 28. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!