Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánknak miért jó, hogy...

A Mi Hazánknak miért jó, hogy a Fidesz csicskái lettek?

Figyelt kérdés
Én a helyükben megpróbálnék függetlenedni a Fidesztől. Bár már lehet, hogy késő, mert ez maradt meg az emberek fejében. Sok munkával talán még sikerülhetne.

2022. dec. 21. 16:01
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
78%
miért hiszed ezt? a Mi Hazánk szavazókat vett el a fidesztől és a fidesz maffiát is a választások előtt leplezték le! arról nem beszélve hogy olyan dolgokra hívták fel a figyelmet ami a fidesznek érzékeny (például hogy itthon mint mondd orbán, és brüsszelben!) ezzel szembe a baloldal semmi érdemlegességet nem csinált csak "01g, mészáros, orbán, korrupció, fidesz" hát ez aztán jó kampány... ha valaki támogatja a fideszt az a baloldali összefogás! bár nem lepődnék meg ha kiderülne hogy így lenne, hiszen a baloldal és a fidesz szavazói a választók 94% teszi ki, így kényelmes mindkettőnek! a gyurcsány irányítja az ellenzéket és amerikai pénzeli őket, cserébe a közösségben marad így lehet kire mutogatni! így gyurcsánynak és orbánnak folyik a pénz orba szájba! őszintén mondom ha valaki a baloldal és a fidesz ELLEN tesz lépéseket az csak a Mi Hazánk!
2022. dec. 26. 01:44
 22/45 anonim ***** válasza:
68%

Nem a Mi hazánk a fidesz csicska, csak a kis balos gyomrod nem bírja megemészteni hogy létezik olyan ellenzék is, ami nem krumplival rohangál a parlamentben...

Csicskáról nekem inkább jut az eszembe az, aki csont nélkül beszopja az: aki nincs velünk az ellenünk van, ideológiát.

Az oktatás és egészségügy problémájánal is súlyosabb a cigány probléma, de az igen tisztelt ellenzék, a Mi Hazánkat leszamitva ezt nem meri tudomásul venni. Na ők az igazi csicskák!

2022. dec. 27. 09:32
 23/45 A kérdező kommentje:
#22: Nem vagyok baloldali, az viszont teljesen világos, hogy a Mi Hazánk 1-2 látszatintézkedést leszámítva a Fidesz fiókpártjaként üzemel. Szerintem ez eléggé szomorú, de ha nektek ez így megfelel, akkor hajrá.
2022. dec. 27. 09:49
 24/45 anonim ***** válasza:
77%
#23 Nem világos neked semmi. Tájékozódni kellene, azt meg az elvtársi médiából nem lehet.
2022. dec. 27. 10:15
 25/45 A kérdező kommentje:

#24: Megértem, hogy nem szívesen fogadod el, fordított esetben én sem tenném.

Vannak fideszes ismerőseim, ebben még ők is egyetértenek a Mi Hazánkkal kapcsolatban. Ha mindenkinek ez a benyomása, akkor talán el kellene gondolkodnod rajta, hogy van benne igazság.

2022. dec. 27. 12:19
 26/45 anonim ***** válasza:
32%
Aki értelmes és tájékozott, az tudja, hogy ez egy idióta konteó. Ez sem az orbán-, sem a gyurcsány-hívőkre nem igaz.
2022. dec. 27. 12:42
 27/45 A kérdező kommentje:
#26: Mondja ezt az összeesküvés-elméleteket hirdető Mi Hazánk szimpatizánsa.
2022. dec. 27. 12:50
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
Azok az "összeesküvés-elméletek", amiket a Mi Hazánk hirdet, tényeken alapulnak. Titeket, marxista konteósokat nem érdekelnek a tények, mert azok megcáfolnák a ti konteóitokat (lásd a korábbi válaszokban).
2022. dec. 27. 12:53
 29/45 A kérdező kommentje:
#28: Az összeesküvés-elmélet hívők nem szokták észrevenni magukon, úgyhogy nem várom el tőled sem.
2022. dec. 27. 13:42
 30/45 anonim ***** válasza:
73%
Ez tény, hiszen te sem gondolod magad konteósnak annak ellenére, hogy a tények cáfolják a hiedelmeidet.
2022. dec. 27. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!