Fideszesek, mit szóltok ahhoz, hogy a magyarnál csak a bolgár fizetések alacsonyabbak az EU-n belül?
😂😂😂
Nagyon kíváncsi lennék arra, hogy a #31-es válaszoló hány lájkot kapott baloldalról a 100%-hoz?
Én lennék az a péniusz 31. válaszoló.
Fideszes vagyok!
Kikérem magamnak kedves 42. válaszoló. :)
Vannak kivételek is.
Itt van a kádári agymosott jó barátom!
Sziasztok Feri vagyok!
Sok közös van bennem és a fideszesekben, vagyis
- szeretem a fidesszel összejátszva szédíteni az ország lakosságát,
- szeretek lopni,
- szeretek majdnem hazudni (“Én sosem hazudtam, csak nem fejtettem ki az igazság minden szeletét!”)
- szeretek inni,
- az asszony képét már férfiasra boxoltam ő, akarom írni: alakítottam,
- szeretek bulizni,
- zabálni is szeretek,
- szeretek táncolni.
Tehát bennem és a 31-es hozzászóló jó barátomban temérdek közös vonás van.
Mivel az értelmiség már nincs Magyarországon, így valóban vége.
Remélem az a több millió agyhalott kipusztul!
Azt is vegyétek figyelembe, hány adócsaló, újgazdag, vállalkozó, maszekoló van az országban. Németországban, Ausztriában ez elképzelhetetlen, még az albérlethez is bérpapirok kellenek, kötelező adóznia belőle a tulajnak.
Tehát sok embernek van rejtett felhalmozott megtakaritása, amit nem mutat ez az ábra , mig a nyugat-európait valószinű objektiven mutatja, mert ott mindent le kell papirozni.
Na milyen jól elfideszeznek itt a srácok, ez igen.
Erről beszélek, alkalmatlanok vagytok mindenre!
Ezért tart itt az ország is!
Csökken az eu tagság támogatottsága is. Hatásos a brüsszelt szidó propaganda.
Tehát az emberek rossznak látják az ország helyzetét és azt hiszik hogy ezért brüsszel meg usa a felelős. A kormány nem hibás szerintük és a stabilitás miatt még ahogy egyre szarabb lesz a helyzet még nőni is fog a támogatottsága.
Teljesen meghülyült ez az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!