Fideszesek, mit szóltok ahhoz, hogy a magyarnál csak a bolgár fizetések alacsonyabbak az EU-n belül?
"Látszik a munkakeresős oldalakon, külföldi fórumokon, hogy megint akkora kivándorlási hullám van mint a fene."
Hát persze 😁😁
Szerinted a fideszesek ezt felfogják? Érdekli őket?
Ha valamelyiket mégis, az letudja annyival, hogy ez a 2010 előtti 8 év kormányzásának a hibája.
22, te nagyon alternativ valóságban élhetsz. Nekünk nincs tengerünk pl. Mint ahogy a cseheknek és a szlovákoknak sem. Mindhárman ugyanabban a helyzetben vagyunk. Ők sem akartak lejönni eddig az orosz gázról (sőt, megsúgom, más országok sem, hisz mindenki kereskedett az oroszokkal, valaki még most is üzletel velük gyémánt ügyben).
Mi mindhárom országnak (magyarok, csehek, szlovákok) elintéztük, hogy legyen gázunk. Inkább meg kéne köszönni, hogy elintéztük. Ők nekünk köszönhetik most, hogy nem fagynak meg télen.
Az oroszs energetikai kapcsolatokat egyáltalán nem kéne örökre elvágnia egy országnak sem, épp hogy vissza kell majd épitenie mindenkinek, amit most állitólag elvágnak "örökre". Irreális elképzelés.
Ezek szerint azt se hallottad, Ursula mennyire kétségbe van esve, hogy óriási gázhiány van jövő évben Nyugat-Európában és egyáltalná nem tudják még, hogy pótolják. Az amerikai ötszörös áron eladott lng-ből pedig én köszönöm, nem kérek, nekem sokkal jobb az orosz gáz.
Már mondtam korábban:
Ha figyelembe veszed hogy a Magyarországi átlagbér egy brutális hazugság, akkor rájössz, hogy a Bolgárokhoz képest is a béka s'gge alatt vagyunk.
Azok nem hazudoznak össze-vissza az átlagbérről, mi igen!
Szijjártó már elmesélte párszor, hogy megépitettünk a románokkal egy közös vezetéket és egy amerikai cég jött volna kitermelni az új földgázmezőt. 7 év után az amerikaiak leléptek, elálltak a biznisztől. Mi meg feleslegesen épitettük meg az új vezetéket.
Lehet, nem kéne annyira előitéletesnek lenni azzal kapcsolatban, hogy megpróbáltunk-e már leválni az orosz gázról .Ahogy a mellékelt ábra mutatja, már próbálkoztunk, csak átvertek minket az amcsik.
Mint ahogy most is átverik Nyugat-Európát a sokszoros áron adott cseppfolyós gázukkal, amin Macron is kiborult a múltkor.
26os tudom, hogy alternativ világban élek. Én nem tenném fel az országot a ruszkiknak és megpróbálnék kialakitani normális kapcsolatokat olyan országokkal a környezetemben, akiknek viszont VAN TENGERE!
De, az sem Brüsszel hibája, hogy nekünk nincs tengerünk!
29, pont most irtam le, hogy a románokkal direkt azért épitettünk évekkel ezelőtt vezetéket, hogy az amerikaiak idejöjjenek, de elálltak az üzletttől.
Miből gondoltad, hogy nem próbáltunk még meg leválni az orosz függésről ? Hoztam rá példát, hogy dehogynem.
És üzletelünk jópár más országgal is.
Viszont attól, hogy most háború van, nem kell örökre teljesen elvágni a gazdasági kapcsolatokat. Nem csak nekünk, a többi európai országnak sem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!