Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gulyás Márton sosem kért...

Gulyás Márton sosem kért nyilvánosan bocsánatot a Jobbik nácizásáért, a Fidelitas Hitlerjugendezéséért ...stb.? A balliberálisok uszithatnak, félrevezethetnek ?

Figyelt kérdés
2022. dec. 20. 03:56
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Én undorodom a hozzád hasonló mentalitású emberektől . SOha nem tudom eldönteni ,direkt csinálják vagy tényleg ekkora baj van a fejükben.
2022. dec. 20. 23:04
 22/26 Alex Fly ***** válasza:
@21: az a te bajod. Én pedig a náciktól undorodom -és ezzel nem vagyok egyedül.
2022. dec. 21. 05:17
 23/26 A kérdező kommentje:

A náciktól (a náci Németországtól) mindenki undorodik. A probléma ott kezdődik, hogy ti mindent lenáciztok, ami jobboldali, nemzeti, konzervativ, patrióta.

Bizom benne, hogy lesz erre is egyszer egy bekezdés a Büntető tvkönyvben.

2022. dec. 21. 07:19
 24/26 Alex Fly ***** válasza:
@23: nem. Az a probléma hogy nem tudsz különbséget tenni a jobboldal és a szélsőjobb, a nemzeti és a soviniszta, a konzervatív és a feudális, a patrióta és a rasszista között és elfogadod, hogy a jelenlegi náci rezsimnek bármiféle köze van az európai demokráciához.
2022. dec. 21. 08:43
 25/26 A kérdező kommentje:

Hogyne tudnék különbséget tenni:)

Épp ezért szoktam eltátani a számat a hozzád hasonló embereken, akiknek a szemük se rebben arra, hogy Gulyás Márton feltöltött egy 20 perces videót a youtube-ra, amelyben a Fidelitast hasonlitja a Hitlerjugendhez.

Nem kell ehhez többet hozzátenni, a jövőben ,szabályozni,korlátozni kell az uszitást ezen a téren is törvényileg.

2022. dec. 21. 08:54
 26/26 Alex Fly ***** válasza:
És mondd csak, szerinted melyik a nagyobb (valódi) probléma: hogy a kormánypárt ifjúsági szervezete egy az egyben a Hitlerjugend mai megfelelője vagy az,ha erről készül egy tájékoztató video?
2022. dec. 21. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!