Gulyás Márton sosem kért nyilvánosan bocsánatot a Jobbik nácizásáért, a Fidelitas Hitlerjugendezéséért ...stb.? A balliberálisok uszithatnak, félrevezethetnek ?
De miért lenne uszítás, ha annak nevezi, ami?
Akkor lenne igazad, ha Toroczkai vagy a fidesz nem lenne náci vagy a fidelitas nem a legfanatikusabb orbanista nácinövendékekből állna...
Szerinted a holokauszttagadást kellene legalizálni, cserébe bűncselekménynek.minősítenéd, ha a nácit nácinak nevezem?
Ez már nem is duplagondol, hanem duplapluszgondol...
Hidd el, eljön az idő , amikor uszitásnak és bűncselekménynek fog számitani a hitlerjugendezés is (és nem sztárolni fogják az ilyen "aktivistákat"), illetve szabályozni fogják a véleménynyilvánitást is, a mocskolódás ugyanis valójában nem a szabad véleménynyilvánitás és a demokrácia ismérve.
Sajnos vannak hozzád hasonló beteges,szektás gondolkodásmódú emberek, akik mindenhol elmondják, hogy az egész jobboldal náci és nekik jogukban áll másokat lenácizni.
A közeli jövőben ez biztos szabályozva lesz.
Talán ?? Én ugyan nem voltam semmilyen szervezet tagja, de fiatal emberektől beszélünk, akik jobboldali szimpatizánsak , ezért belépnek egy szervezetbe. Hogy képzeli valaki, hogy hitlerjugendezi őket ? És húsz perces tömény videókról beszélünk (még a partizán előtt, a Slejm csatornán csinálta), amik végig arról szólnak, hogy hasonlitgatja a hitleri Németországhoz a mai Magyarországot.
Az én pofám szakad le, hogy büntetlenül hitlerjugendezheti az egész világ előtt azokat a tizen-huszonéveseket, akik Fidelitasosok.
18, na pont az ilyen uszitó, hazug, történelem torzitó megnyilvánulásokat kell majd a jövőben a büntetőtörvénykönyvben szabályozni, mint amiket ide is leirtál.
Egyszer eljön az idő, amikor majd az emberek se hazudhatnak szabadon az interneten a véleménynyilvánitás szabadságának álcája mögé bújva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!