Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Aki nem csípi...

Fideszesek! Aki nem csípi Orbánt, az automatikusan gyurcsányista?

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 22:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem jellemzően. Én nagyon rühellem az orbánhulladékot és Vladimirista vagyok.
2022. dec. 20. 04:49
 12/16 A kérdező kommentje:
Aki itt sértegetett, csókolgassa inkább a kutya pöcsét.
2022. dec. 20. 08:01
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez teljes mértékben butaság, - kérdező.

Politikailag teljesen független álláspont kinyilvánítására megkaptam nem egyszer már itt a "fideszes" jelzőt. Sok itt (is) a sötét gyalog!

2022. dec. 20. 08:06
 14/16 A kérdező kommentje:

Engem is fideszeseztek már le, tudom milyen. 😀

2022. dec. 20. 08:11
 15/16 anonim ***** válasza:
90%
A magyar alapvetően egy bináris gondolkodású, szolgalelkű, félértelmes jószág. Az ország nagy hányada valaki szolgája akar lenni. Egy jó része beállt orbán, egy másik nagy szelet pedig gyurcsány mögé. A binaritás miatt ha bármit kritizálni mersz a vallási tételeik közül (ebben az esetben ezek a tételek a politikai kinyilatkoztatások), automatikusan a másik csoport eltiprandó tagja leszel. Ha majd egyszer kihal a poszt-szovjet mentalitás a nemzetből (ami azért nehéz, mert a fiatalokat is rendre erre kondícionálják), akkor lehet majd felelős politikáról és nem vallási áhitatról beszélni. Kérdés, hogy marad-e kompetens ember az országban addigra...?
2022. dec. 20. 08:52
 16/16 anonim ***** válasza:
48%
Akkor várunk a jelentkezésedet a Mihazánk egyik irodájában, feltételek. 70-90 kg legalább egy harcművészeti ág középszintű ismerete. Magabiztos fellépés, hetero identitás.
2022. dec. 20. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!