Fideszesek! Aki nem csípi Orbánt, az automatikusan gyurcsányista?
Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 22:59
2/16 anonim válasza:
Nem, de ha megnézed az ellenzéki felhozatalt és neked valaki más szimpi onnan akkor még annyi eszed sincs mit egy Gyurcsányistának.
Vagy te Gelencsérista vagy? :D Mert ha igen akkor szebb jövőt, meg kitartást.
4/16 anonim válasza:
Oké lepontoztok, egészségetekre.
De leírnátok hogy mégis mifélék vagytok? Kikben látjátok ellenzéki oldalon a fényes jövőt?
Mert nyilván Feriben nincs ez meg, de a többiek még hozzá képest is szánalmas politikus utánzatok, aztán így nem tudom mit lehetne tőlük remélni ha valami csoda folytán lenne támogatottságuk.
5/16 anonim válasza:
A választási részvételi adatokból az látszik, hogy a szavazásra jogosult polgárok kb. 30%-a nem csípi egyiküket sem.
6/16 anonim válasza:
Téged hogy szólíthatlak, kérdező? Ugye, mi vagyunk a "Fideszesek" (ahogyan naponta 10x meg vagyunk szólítva itt, a GYK-n), de ti kik vagytok? Maradt még egyáltalán identitásotok azok után, hogy egyszerre hat párt logója alatt kaptátok az újabb K.O.-t? Nos, ha elárulod, hogy te melyik párt híve/szimpatizánsa vagy a 6 közül, akkor talán könnyebben el lehetne dönteni, hogy gyurcsányista vagy-e, vagy épp azt szeretnéd, hogy Gyurcsány végre eltakarodjon (ahogy azt Fekete-Győr is szorgalmazta). Vallj színt, hogy kisebb legyen a katyvasz! :)
7/16 A kérdező kommentje:
Én egy rendszerkritikus vagyok, aki elutasít minden olyan pártot, amelynek volt szerepe az elmúlt 32 év politikájában, és azon belül is az eltékozolt rendszerváltásban. Úgyhogy én ilyen vagyok. 🤷♂️
2022. dec. 19. 23:28
8/16 anonim válasza:
Nem. Csak akkor, ha olyanra szavaz, aki összeáll Gyurcsánnyal.
9/16 anonim válasza:
Nem, de te automatikusan demagóg vagy.
10/16 anonim válasza:
Akkor te egy konteós fotelokos vagy. Még rosszabb, mintha ballib lennél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!