Schiffer András minek megy le ilyen szintre?
Figyelt kérdés
Németh Szilárd-i magasságokban: [link]
Sziszi pedig: [link]
Futballmeccsen focizzunk, ne politizáljunk, pláne ne menjünk bele ilyen ostobaságokba.
2022. dec. 19. 19:47
11/15 mindentudó99 válasza:
Nyugodj bele a szólásszabadság a. Pláne hogy semmi rosszat nem mondott
12/15 A kérdező kommentje:
Belenyugszom. Akkor legközelebb jöhet egy poszt a Valóvilágról, Kisgrófóról, Győzikéről, stb. Csupa jelentős, a közéletet masszívan foglalkoztató valamiről. Csak szerepelhessünk egyet.
2022. dec. 20. 19:47
13/15 A kérdező kommentje:
Te meg abba nyugodj bele, hogy tiszteleted alanya korántsem a kormánypártok térfelén játszik, ő a balos tábor egyik eleme, gyakorlatilag egyetlen olyan szimbolikus lépése sincs a Fidesznek, amivel ő egyetértene. Csak nem csípőből tüzel, hanem szépen, finoman fogalmazza meg amúgy elfogult bírálatát a kormány irányába. De azért tiszteld tovább nyugodtan.
2022. dec. 20. 19:51
14/15 mindentudó99 válasza:
Ja hogy te az alapján döntesz egy írásról hogy az balos vagy jobbos? A tartalma meg lényegtelen hogy mi? Bocs . Azt hittem komolyabb ember vagy. Abszolút nem tisztelet vagy nem tisztelet kérdése a dolog. Egyszerűen egyetértek azzal amit írt. Ilyen szempontból nekem mindegy ki mondta .
15/15 A kérdező kommentje:
Valóban nem az alapján kéne eldönteni, hogy honnan jön, csak nekem az tűnik fel, hogy balról ha elkezdesz olvasni vagy nézni valamit, szinte mindig említenek egy kis rasszistázást, szélsőjobbozást, meg LMBT-jogokat. Ezek pedig jobbára megalapozatlanok és unalmasak.
2022. dec. 20. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!