Pacal Sziszit azért tartják, hogy Kósa Lajos okosabbnak látszódjon. Erre pont megfelel.
Schiffer meg hozza a sértett, bukott politikust, ahogy szokta. Szerencséje, hogy legalább a szakmájához ért.
2022. dec. 19. 19:55
2/15 mindentudó99 válasza:
Örülnék kérdező ha megmondanád Schiffer melyik állítása volt valótlan. A pacalképű egyszerűen buta.
2022. dec. 19. 20:16
3/15 anonim válasza:
Shiffer csak reagált az amerikai bugyuta ostoba kérdésre.
2022. dec. 19. 20:19
4/15 A kérdező kommentje:
Épp ezt írtam, hogy nem kell foglalkozni ilyen apró kreténségekkel. Csak azért, hogy ő is mondjon valamit. Lényegesebb dolgokkal is lehet foglalkozni. Focimeccs meg focira való. Ennyi.
2022. dec. 19. 20:30
5/15 mindentudó99 válasza:
Kérdező nem válaszoltál a kérdésemre.
2022. dec. 19. 20:31
6/15 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös: Maga a felvetés egy akkora marhaság, hogy egyáltalán nem kell rá semmit reagálni. Nem mondtam, hogy nincs igaza (bár rabszolgatartó állam volt valamikor, ebben tévedett), csak ilyenkor felesleges megnyilvánulni, van elég jelentős dolog, amivel lehet foglalkozni. Akkor mondhatna véleményt a valóságsókról is, azoknak sincs semmi jelentőségük.
2022. dec. 19. 20:47
7/15 A kérdező kommentje:
Szóval csak azt akartam mondani, hogy az eredeti bejegyzés olyan nívótlan ostobaság, hogy nem kellene ilyen szintre lealacsonyodni. Pont ez a céljuk az ilyen bejegyzések "alkotóinak", hogy foglalkozzanak velük, felhívják magukra valahogy a figyelmet. Mert másképp nem tudják.
2022. dec. 19. 20:50
8/15 anonim válasza:
Schiffer egy értelmes, tisztességes ember, és az ilyeneket általában idegesítik a szarházi, szemét emberek.
2022. dec. 20. 00:07
9/15 mindentudó99 válasza:
#7 Szóval akkor elismered hogy nem hazugságokat beszélt. De fogja be a pofáját mert neked nem tetszik amit mond. Hát sajnálom szólásszabadság van. Mindenkinek joga van elmondani a véleményét. Kevés a színesbőrű Argentínában de a válogatottat tegyék tele velük ha tud focizni ha nem csak hogy megfeleljen a liberális világképnek. Na ez a marhaság
2022. dec. 20. 12:39
10/15 A kérdező kommentje:
"De fogja be a pofáját mert neked nem tetszik amit mond."
Idézd, ahol ezt írtam. Persze nem tudod. De akkor még egyszer elmondom: Felesleges ilyen sz.rságokkal foglalkozni, ilyen elmebeteg dolgokban bármilyen módon megnyilvánulni, mert akkor pont eléri célját ez az áramlat: foglalkozzanak velük. Schiffert csak annyiban bíráltam, hogy ne fecsérelje ilyenekre a képességeit. Nem kell lehajolni minden egyes apróért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!