Csak én érzem úgy, hogy az RTL Klub, illetve a TV2 az MSZP szemszögéből adja le a híreket?
Itt minden van jobb - bal...csak demokrácia nincsen.
A gond az, hogy az egész média úgy és olyan irányba tereli a képzett és okos népességet, ahogyan kénye, kedve tartja.
Megölték, megerőszakolták, kibelezték...ja ja csak ilyen megy, most is éppen ezt hallom az RTL klubbbon, ahogy itt gépelek. Most meg mondja, hogy eszméletlenre verték,m vízbe dobták.
Ahelyett, hogy megoldotta, szereti, szépet alkotott, felfedezte, megtalálták egymást, megoldotta, meggyógyult mondanának be folyamatosan. Nem lenne az a soki depis ember. Nézz körül csak a környezetedben.
Nemcsak te érzed úgy, és most kormányváltás után is így van. Sokszor elhalgatnak részleteket a hírból.
A hír tv-t (hiradó) kevésbé érzem elfogultnak mint az Echo- tv- de mivel jobboldali vagyok egyetértek a nézőpontjukkal ami sztem ennek ellenére is teljesebb képet ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!