Csak én érzem úgy, hogy az RTL Klub, illetve a TV2 az MSZP szemszögéből adja le a híreket?
Én leginkább úgy látom mint a 18.21, de hozzátennék még pár dolgot:
1. Az RTL Stumpf István révén már a FIDESZ érdekeltségébe került.
2. Én pillanatnyilag nem látom egyiket se se jobbosnak, se balosnak, inkább azt látom, hogy menekülnek a politikától legalábbis a híradóikban. Az egyéb műsoraikat nem nagyon ismerem. A híradók gyakorlatilag politikafüggetlen kriminológiai és egyéb bulvártudósítások. Egy-két politikai tudósítás csak a vége felé, jelzésszerűen bukkan fel. Lehet, hogy ezek szerkesztésében van valamiféle tendencia, de annyira visszaszorult ez a tematika, hogy semmi jelentősége nincs.
3. Az RTL és a TV2 tipikus nagytőkés vállalkozás. Ők egyféle szemüvegen keresztül látnak mindent, ez pedig a profit. Hogy nyugodtan gyűjtögethessék a profitot, mindig alkalmazkodnak az aktuális hatalomhoz úgy, ahogy kell.
4. A TV2-őn azért tényleg volt egy balos vonulat, de ez vissza fog szorulni, ki fog hullani, mert, ahogy az előző pontban utaltam rá, meg kell élni, és ez a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!