A kormány miért nem szünteti már meg az árstopokat?
Figyelt kérdés
Elment legalább 2 órám arra, hogy cukorért, illetve tojásért rohangáljak. Összességében többet vesztettem a benzinnel a sok utazgatás miatt, mint amit nyertem az árstoppal. Nem beszélve a megfizethetetlen időért, amit elvitt, illetve az energiáért amibe telt. Inkább kifizetném a rendes árat, mert azzal nem sokra megyek, ha olcsó árat ír az árucímkén, de a terméket meg nem lehet kapni, azzal nem sokra megyünk. Miért erőltetik ennyire még mindig ezt a debil ársapkát?2022. dec. 19. 10:10
1/8 XXX-YYY válasza:
azért hogy utána ne gyere ide óbégatni miért olyan drága a cukor :DDD
2/8 anonim válasza:
Mert a szegény embereknek ez nagy segítség. Ők nem is igazán használnak benzint.
4/8 A kérdező kommentje:
#1: Sose óbégattam a magas árak miatt.
#2: És a szegény embereknek az miért jó, ha úgyse tudják megvenni, mert így meg nem lehet kapni? Vagy ha szerencséje van és talál valahol, akkor helyette drágábban vehet meg mást?
2022. dec. 19. 10:18
5/8 anonim válasza:
Mert az árstopokat nem a kormány fizeti, az árstop végett emelkedő árakból viszont viszi a magasabb ÁFA-t. Mindenféle adóemelés nélkül nagyobb a bevétele.
6/8 anonim válasza:
Az MNB kiadott egy hivatlos szép, színes kiadványt, hogy milyen problémákat hoztak az árstopok:
7/8 anonim válasza:
2: Ha nem tudnák megvenni, nem ugrott volna meg az ársapkás termékek forgalma. Elemi logika.
8/8 anonim válasza:
Januárban hozzányúlnak, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!