A kormány, ha már annyira profin tolja a propagandát, miért nem indít lejáratókampányt az elhízás ellen?
Igazából a magyarok kétharmada túlsúlyos vagy elhízott és ez rengeteg kárt okoz az országnak, többletkiadást az egészségügynek. Sokszor rossz a beidegződés, mert azt hiszik az a menő, hogy minél többet enni és mozogni persze hülyeség. Aztán jól elhíznak a sok szemét kajától és a lustaságtól.
A kormány úgyis olyan jól tud látszatellenségek ellen harcolni, most végre valami valós társadalmi hasznot is hozhatna ezzel az üggyel. Schobert Norbi lehetne a kampány arca is akár, úgyis kötődik a kormányhoz.
Szerintem teljesen logikus hogy hagyják hízni a népet. Egyrészt a tudatos táplálkozás és életmód amolyan nyugatias, városi hóbort. Az igazi magyar zsíros kajával tömi magát. Na meg, amíg zabáltatják az embereket és mindenki egyre hízik addig "jólét" van. Hát látjátok milyen jó dolgunk van! Orbán Viktor miniszterelnök úrnak hála megint alig bírok emgmozdulni annyit ehettem. A baloldal alatt már éheznénk! Az elmaradott régiókban ez nagyon nagy plusz pont. Nem hiába vásárolták krumplival a szavazatokat. Aztán ha jóllakottak és kövérek az emberek akkor kevésbé is lázonganak. Mert hát lehet szar minden de legalább annyit eszek amennyit akarok.
Nyilván nem értek egyet ezekkel, de szerintem logikus.
Egyszer Schobert Norbi magyarázta, hogy hogyan étkezett az ember régen és ma. Ugye a régi ember nem hízlaló módon étkezett, mert kenyeret evett és pálinkát meg szalonnát, de ugye a szalonnában és a pálinkában nincs szénhidrát, így azok ugye nem problémásak. Bár a pálinka szénhidráttartalmát nem vágom amúgy, szerintem van benne.
Aztán rákapcsolt, hogy a mai ember hogyan étkezik, és konkrétan akkor is olyan szintű baromságot mondott, mint a fene. Valami olyasmit mondott, hogy egy átlag ember megeszik egy nagy pizzát és gyorsétteremben is tömi magát. Melyik átlag magyar ember eszik naponta pizzát és még mellé gyorsétteremben is tömi magát naponta? Nagyon sok embernek erre mégcsak pénze se lenne, pláne nem csinálná így, még ha telik is rá.
Schobert egy hatalmas bohóc. Előző vagyok.
A fidesz nem aszerint kormányoz hogy mi jó mindenkinek hosszútávon, hanem aszerint hogy az adott pillanatban mi generálja neki a legnagyobb népszerűséget.
Én simán kinézem belőle, hogy Orbi is azért hagyta magát így elhízni mert így jobban azonosulnak vele a tanulatlan emberek akiknek elhízás = tekintély + jólét. Pénze lenne rá, hogy karban tartsa magát.
Ja bocs, elfelejtettem, hogy semmi emgtakarítása nincs szegénynek :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!