Jól átverte orbán a fideszeseket megint igaz?
Mondjuk őket nem nehéz xD Azt hazudta hogy kiegyeztek brüsszellel, közöben meg csak annyi történt, hogy 10%-al kevesebb pénzt tart vissza brüsszel ha orbán a 27 nagyon szigorú feltételnek megfelel. De mivel egynek sem felel meg a fidesz, ezért továbbra sem kapunk egy forintot sem...
Hát igen, így kell a fideszeseket vezetni, ilyen hazugságokkal hiszen nekik nincs meg az a képességük hogy utánanézzenek a valóságnak, amit a tévében bemondanak, vagy amit orbán bemond elhiszik és örülnek hogy jobban élnek akkor is ha már mindenüket elvesztették a fidesz miatt xD
Ezt intézte nekünk brüsszel.
Hát nem megmondta Orbán, hogy ők ellenség? Tessék igaza lett. Nem adják oda a jogos pénzünk!
"hiszen nekik nincs meg az a képességük hogy utánanézzenek a valóságnak, amit a tévében bemondanak,"
Igazábol azt vettem észre hogy mindenkinek hiányzik ezen képessége, ha a saját pártjának kedvező híreket kéne vizsgálnia.
Még most is van pl. ellenzéki aki elhiszi ezt az elégetet levélszavazatos dolgot. És nem azért mert hülyék.
Utolsó ha ez félinfo akkor mi a teljes?
Megváltó orbán istenünk megsemmisítő csapást mért az ellenséges lipsi prüsszelre?
7-es.
Mi az hogy az elsö három?
Én is?
Nem is mondtam a brüszeliről semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!