Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek örültük ennek ?

Fideszesek örültük ennek ?

Figyelt kérdés

[link]

A Fideszesek kedvéért itt a Mandiner mert ők ugye “libsi” oldalakat nem olvasnak

Meddig fog menni még ez az USA ellenesség? Ezek mindent fel akarnak rúgni velük? Tegyük fel, ha republikánus nyer, annak, hogy magyarázkodnak majd hogy most szeretnék visszacsinálni, legyünk újra barátok?

2022. dec. 16. 18:20
A kérdező szavazást indított:
Fideszes vagyok, ennek nem, ez hiba volt, mert esélyes, hogy ezt egy republikánus adminisztráció se vonja vissza
Fideszes vagyok, amerika fóbiás örülök neki, nagyon jó cégnél dolgozom. EUval együtt elmehetnek, kínai és orosz multikat akarok. ☭
Ellenzéki vagyok: A Fidesz szokása szerint ezt is elszúrta nekünk
Ellenzéki vagyok, ez a hír tetszik
13 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
8%
Ellenzéki vagyok, mégis Amerika ellenes. A vadkapitalizmussal emberek milliárdjait nyomorítják meg, ellenségei az európai életmódnak és a szociális intézkedéseknek.
2022. dec. 16. 18:25
 2/21 anonim ***** válasza:
12%
#2 Az sem utolsó tényező, hogy a Microsoft Windows nevű lehallgatóprogramjukkal az egész világot megfigyelik.
2022. dec. 16. 18:26
 3/21 anonim ***** válasza:
20%
Éljen az Egyesült Államok, éljen a baloldal!
2022. dec. 16. 18:27
 4/21 anonim ***** válasza:
74%
Én azt hallottam, hogy még Sztálint is feltámasztották!
2022. dec. 16. 18:28
 5/21 anonim ***** válasza:
64%
A hír 2022 nyári. Elég lassú a reakcióidőd kérdező.
2022. dec. 16. 18:28
 6/21 A kérdező kommentje:

“ Ellenzéki vagyok, mégis Amerika ellenes. A vadkapitalizmussal emberek milliárdjait nyomorítják meg, ellenségei az európai életmódnak és a szociális intézkedéseknek.”

Mert màs országban nem arra megy hogy a pénz elöbb van mint a lelkiismeret? Arabok, nyugat-európa, de Magyarország is…

“ Az sem utolsó tényező, hogy a Microsoft Windows nevű lehallgatóprogramjukkal az egész világot megfigyelik.”

A Huawei mit csinált ? Pedig az a Fideszes szavazók egyik nép édestestvérei csinálták

2022. dec. 16. 18:30
 7/21 anonim ***** válasza:
21%

Nézted a linkelt cikk dátumát? 2022. július 9.

Ma 2022. december 16. van.

Míg kómában voltál, 4 napja, Magyarország is elfogadta a globális minimumadót.

2022. dec. 16. 18:30
 8/21 anonim ***** válasza:
#7 A Huawei-t se szeretem. Az én ideális világomban Európában nyílt forrású szoftvert használnának, európai gyártású, állami tulajdonú üzemekben készült számítógépen.
2022. dec. 16. 18:31
 9/21 A kérdező kommentje:

“ A hír 2022 nyári. Elég lassú a reakcióidőd kérdező.”

Mivel lett megoldás? Mindenben is győztünk párt nem oldotta meg? Petiminiszter mikor beszéli ezt meg Blinken úrral ?

2022. dec. 16. 18:31
 10/21 A kérdező kommentje:

“ #7 A Huawei-t se szeretem. Az én ideális világomban Európában nyílt forrású szoftvert használnának, európai gyártású, állami tulajdonú üzemekben készült számítógépen.”

xD. Aztán jöhet a jó kis vájrösz 😂😂😂

#CsakazApple

2022. dec. 16. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!