Melyik baloldali politikusban láttok nagy jövőt, aki országos szinten is nagy befolyásra tehet szert a jövőben?
Figyelt kérdés
2022. dec. 15. 21:18
21/32 anonim válasza:
Bárkit is talál ki a baloldal, azt a fideszes úthengermédia válogatott hazugságokkal politikai szempontból így is-úgy is két nap alatt kivégzi.
22/32 anonim válasza:
#20 Krúbi valóban jó, csak nem a zenei stílushoz kötődik egy ember értelmi szintje. Te meg hallgass szépen propagandát minden irányból, ha téged ez szórakoztat. Érvelés nuku, kötözködés az megy, mindez egy ártatlan poénon.
23/32 anonim válasza:
#22: "Krúbi valóban jó"
Nincs több kérdésem.
"nem a zenei stílushoz kötődik egy ember értelmi szintje"
Dehogynem. Pl. ahhoz, hogy zeneileg és szövegileg mennyire primitív zenéért van oda.
24/32 anonim válasza:
Elég széles a zenei látóköröm, meglepődnél mennyire. Ugyanúgy hallgatok a komolyzenétől kezdve a rock különböző alfajain keresztül akár az elektromos zenékig bármit, ami nekem tetszik. Nem abban teljesedik ki, hogy éjjel-nappal Krúbit, Betonhofit meg CPG-t hallgatok. Sajnálatos, hogy ennyire szűk látókörű, és alaptalanul szarral dobálózó kommentekkel próbálod kiélni a frusztrációdat.
25/32 anonim válasza:
#24: Nyilván hallgatsz mindent, és annyit veszel le belőle, mint Krúbiból.
26/32 anonim válasza:
#5 Olvasd el mégegyszer a legutóbbi kommentem utolsó mondatát. Te csak személyeskedni és köpködni tudsz, érvelni azt már nem, köpködni pedig tudod, hogy kik szoktak. Én befejeztem veled, éld ki máson a beteges hajlamaidat.
27/32 anonim válasza:
#26: Talán inkább legyen egy kis igényszinted, és ne dőlj be minden hülyeségnek. Azért, mert menő a többiek között, még nem kell olyan szutykokat hallgatni, mint Krúbi. Legyél már értelmes, legyen egyéniséged.
28/32 anonim válasza:
Fogd már fel kérlek, amit leírtam. Krúbit nem a kiemelkedő művészi munkásságáért kedvelem, sem pedig azért mert "menő"(mainstream), hanem azért, mert zseniális és szórakoztató módon képviseli a társadalomkritikát. A Pink Floyd-ot pedig azért, mert zseniálisat alkottak. Beethovent pedig azért, mert földöntúli műveket alkotott. Sorolhatnám a végtelenségig, de túl ostoba vagy ahhoz, hogy ezt megértsd. Hallgass inkább propagandát, az neked való.
29/32 anonim válasza:
#28: Pont az a probléma, hogy Krúbinak a "társadalomkritikája" nem zseniális és szórakoztató, hanem sekélyes és primitív. Mint a közönsége. Akik persze általában értelmiséginek hiszik magukat, pedig egyáltalán nem azok. Te döntöd el, hogy neked jó-e ilyen emberekhez tartozni.
30/32 anonim válasza:
Többszörösen követsz el érvelési hibákat. Mindazonáltal megkérélek rá, hogy e tekintetben fejtsd ki, hogy szerinted mi a helyes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!