Az LGBPQPTQ végérvenyesen utat tört magának és ezzel végleg elveszett az igazi keresztényi Magyarország?
41
Értékelem amit írsz, de ennek van a legkisebb kivetülése a szexualitásban. Nem véletlenül kezd az a mainstream lenni, hogy szexuálisan valósítsuk meg önmagunkat, de utalások nélkül, mert másoknak rosszul eshet.
Ahelyett, hogy a mainstreamel törődnénk, jobb lenne, ha saját kereszténységünkel törődnénk, mert kihalóban van, csakúgy, mint a magyarság.
Van elég problémája a kereszténységnek a mainstream nélkül is!
A kereszténységgel törödjenek a keresztények. Nem szeretném ha megint rám eröltetnék ezt a jóisten-menyország-eredendöen bünös vagy-áldozd magad a hitnek és egyháznak dolgot. Undorítónak találom, föleg az állandó külsö nyomást a gyerekekre. Különben is sok léleknyomorító hatása van, amit ebböl pedig az egyház elöad az kész terror az ember egészséges mentális fejlödésére nézve. Egy kökemény büntetésalapú szabályrendszer, ahol az életen át tartó bünhödés és önmegtartóztatás az ára a végsö beígért boldogságnak.
Tisztelet a kivételnek, ismerek sok jó embert aki lelkész vagy pap, vagy diakónus, egyhátban tevékenykedik, de maga az egész kialakított ráadásul központilag irányított rendszer szerintem életképtelen, és csak eröltetéssel lehet a mai napig fenntartani.
Az egész gyerekkoromat ilyen környezetben töltöttem, és rengeteget csalódtam ebben az egész mesében, ahogy egyre többet láttam abból, hogyan is müködik ez az egész vallás dolog. Amikor látod, hogy hiába a sok bíztató üzenet, a valóságban ez nem úgy müködik. Vannak nagyon pozitív, emberi, értékrendbeli, közösségi és életviteli vonatkozásai a vallásnak, ezt nem is firtatom, söt fontosnak is tartom öket, de etöl nem kell magát a kereszténységet egy egész országra ráeröltetni. Föleg nem választhatóan kötelezö hittan oktatással, amiböl aztán templomi kormánypropaganda lesz.
Hányinger az egész.
46
Talán apád haverja hittérítő?
Ilyen alapon aki francia győzmet várt, az meg a woke bullshitet akarja erőszakosan terjeszteni.
Annyi csacsiságot összehordtok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!