Fideszes vagyok, de nem értem hogyan nem látják be egyesek, hogy katasztrófa lesz a pedagógus helyzet miatt. Miért nem lehet ezt beismerni?
Ezzel nem az ellenzéket akarom védeni, sőt távol áll tőlem, mivel konkrétan emberszámba sem veszem a viccpártokat.
Viszont amellett sem mehetünk el, hogy mi történik a pedagógusoknál. Azok, akik azt mondják, hogy jól keresnek szimplán nem látják át a folyamatokat. Vannak pedagógusok, akik jól keresnek, de csak azok, akik 20-30 éve a szakmában vannak. A pályakezdők fizetése nevetséges, éppen ezért fogy folyamatosan a pedagógusok száma. A pedagógusok többsége mind 50 feletti. Mi lesz, ha nyugdíjba mennek? Ki tanítja majd az új generációt? Támogatom mindenben a Fideszt és Orbánt, de a pedagógushelyzetről egyedül ők tehetnek, 12 év alatt meg kellett volna már rég oldaniuk azt, amit Gyurcsány és bandája elrontott.
38
Ilyen alapon tök jól lehet keresni az ipari szektorban is, mégsem tódulnak az emberek kétkezi munkásnak.
40
"Nem ézékenykedés, csak nem egy pszichopata aki az emberekre árukként tekint. De mivel a fideszesek fasiszták ezèrt ők ezt úgysem èrthetik."
Na álljunk meg. Akkor most náci vagy fasiszta vagyok (a kettő között van különbség)? Csak azért kérdezem, mert a múlt héten még kommunistának számítottam. Legalább lennétek ebben a dologban következetesek.
"Arról bem is beszèlve hogy nem a tanár dolga embert nevelni a gyerekből, csak részben. Az alpári kretèn szülők miatt olyanok a gyerekek amilyenek."
Látod, mégsem kellett volna hörögnötök az erkölcstan mint tantárgy miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!