Miért űzött gúnyt a fidesz néhány hónappal ezelőtt az ellenzék spórolásos felvetésém, amikor olyan katasztrófális az áram/gázellátás helyzet, hogy az iskolák fűtése is alig megoldható, hála a kormány inkompetenciájának?
a vér fontosabb mint az olaj? ha már pár hónappal ezelőtt elhangzott dolgok :)
*hangos ballib nyüszítés*
"Fidesz végtelenül cinikus mindenkivel aki jószándékkal építő javaslatot tesz"
miskolcon a tolvaj baloldal eladta a város geotermikus erőművét, hogy abból a nagy semmit finanszírozza
hát ilyenek ezek a jószándékú építő javaslatok
most aztán szívhatod a fogad, miskolc!
bármire is költötték, remélem jobb, mint a meleg szoba
Választások előtt: Jószándékú, kedves pártnak adják be magukat, amely nem alkalmazna megszorítást.
Választások után: Megszorítanak, majd a fideszesek azt kamuzzák, hogy nincs megszorítás, csak a valósághoz igazítják a költségvetést/Eu szankciók tehetnek róla/Gyurcsány/etc.
Rettentően cinikus és undorító banda ez! Mérhetetlenül az, ez több mint egy egyszerű kis politikus manipuláció!
Én az összefogásra szavaztam de befészkelte a fejembe magát az a gondolat, hogy a választások előtt nem tudták, hogy hatalmas baj lesz. Persze mellette ott van az is, hogy vagy tudták vagy csak valószínűnek tartották, hogy nagy gáz lesz, talán nem ekkora gáz, tehát a mértéke kérdéses, de biztosan kellenek majd megszorítások.
Még ha az első lenne igaz (amivel kapcsolatban erősek a kétségeim), akor is nagyon álszent amit műveltek és nem megbocsájtható. Ha a második igaz (erre sokkal több esélyt látok), akkor meg duplán nem bocsánatos a bűnük!
Azt nem tudom, hogy reálisnak tartották e a választások előtt, hogy az Eu ideadja a pénzt vagy sem. De akárhogy is, baromi álszent és mocskos párt a Fidesz és nem csak a 2022 es mocsokságaiért, hanem amik 2010 tól jönnek! Az első Orbán kormányt nem vágom, de 2010 től kezdődő időszakuk elejét se nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!