Mennyire hasonlít szerinted a Blaha esetében a látványterv és a megvalósult projekt?
Rákay Kálmánról mindig az jut eszembe, hogy amióta megvette azt a badacsonyi villát, azóta az csak rohad. Ott van nem messze tőle a nyaralónk, arrafelé azt csak Ranolder-háznak hívják. Szerencsétlen épület azóta csak rohad, novemberben láttam utoljára, borzalmas állapotban van. Rákay "qrvaanyja" Kálmán inkább azzal foglalkozna.
Kb. Ugyanerre számítottam, nyílván nem télen, a legrosszabb szögből fogjuk a látványtervet látni...
Amúgy nekem tetszik, nem vagyok térkő ellenes és várom már, hogy a fák zöldüljenek, megnőjenek.
Ennek kapcsán is a #mindenxar dolog megy. Nekem a liget projekt is bejött, illetve Karácsony alatt megújult terek is.
A benyalós Petőfi imitátor Rákay Kálmánka kérdezze meg inkább Fürjes Balázstól hogyan is van ez a látványterv dolog.
És ugyanabból a szögből készült képeket hasonlítgasson már, mert a hozzá hasonlóan értelmes rajongói még elhiszik, hogy ugyanazt látják.
A méhlegelők ügyében meg értekezzen Cser-Palkoviccsal Székesfehérváron.
Ha a polgármester Úr egyáltalán szóba áll egy ilyen nímanddal...
Mennyire hasonlít? Szerintem?
A hülye is láthatja hogy szinte teljesen megegyeznek, csupán a fáknak télen nincs lombjuk. De még azon a rossz szögből készült képen is látszik minden ami a terveken szerepel, megkockáztatom hogy akár centire pontosan ott vannak a fák, ahol a terven látszódnak.
Arról talán nem is éri meg beszélni, hogy ez a paraszt a tél kellős közepén hiányolja a lombot a fákról, és ezért Karácsonyt teszi felelőssé... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!