Olvasva a hozzászólásokat, megdöbbentő, hogy az embereknek (jobb és baloldal egyaránt) mennyire nem megy a szövegértés?
Azon nem csodálkozom, hogy jobboldaliak azt hiszik, hogy győztek, de hogy az ellenzékiek sem tudták értelmezni pontosan tegnap esti alkudozás eredményeit, az nagyon durva!
Csalódtam bennetek srácok! (Tisztelet a kivételnek, aki elolvasta azt a pár sort, amiben pontosan leírták, hogy milyen források mekkora részéhez férhet hozzá a magyar kormány és hogy ezért mit kell teljesítenie és mit ajánlott fel cserébe.)
"Eredmény: kb. 500 milliárd forintért feladtuk az ukránellenességünket
Értelmezés: Ez siker lenne?"
Azért elég lenne neked annyi pénz gondolom:XD
12-es Nem tudom értelmezni a hozzászólásodat.
Amúgy csak a novemberi költségvetési hiány 876 milliárd forint. Ergo túl nagy a luk, amit túl kevés pénzzel kellene befoltozni.
Legyünk őszinték : úgysem fognak jönni ezentúl semmilyen pénzek. Ukrajnába sincsen elég. Még az EU-nak is hitelt kell felvennie, hogy pénzeljék Z-t. Nem is fogják bírni. Szét is fog esni. Eladósodik ez a retkes EU-is. Jön majd Soros életjáradék kötvénye.
Nyomtatnak pénzt. Beleöntik Ukrajnába. Oroszország megint lebombázza ti ökrök meg életetek végéig nyögni fogjátok😂🤣
14-es Nincs vita. Van eredmény az tény. De azért messze nem akkora, mint amennyira mindenki mondja.
14-es Pont az a probléma, hogy nem tudják megkerülni a magyar jóváhagyást. Nem tudok róla, hogy bármiben is meg tudták volna kerülni. A közös ukrajnai hitel esetén felmerüt, de mint a mai eredmény mutatja, Magyarország nélkül nem sikerül. Ezért is kellett engedni az EU-nak.
15-ös Nekem is feltűnt, hogy hitellel tudják csak megoldani Ukrajna támogatását. Viszont az összeomlástól nem félek, mert azért van bőven fedezet az EU-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!