Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok akik azt mondják az...

Azok akik azt mondják az Orbán kormány rossz miért hazudnak? Megkaptuk az EUs pénzeket is szóval még külföld /nyugat/is belátja hogy nem volt igaza!

Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 15:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%

Oktatás, kórház színvonala szerinted egy szinten van a stadionjaink színvonalával?

Pénzmosás saját zsebbe rendben van?

2022. dec. 13. 15:20
 2/11 anonim ***** válasza:
8%
A propagandistáknak nyomni kell a propagandát, ez a dolguk. De az ellenzéki politikusok reakciója tényleg szánalmas.
2022. dec. 13. 15:21
 3/11 anonim ***** válasza:
52%

Mekaptuk tényleg.Én nem teljesen ezt olvastam:) Jajjj a fideszes ész:DDD

Bújnál el inkább egy mély odúba és fognád be a szád:)

2022. dec. 13. 15:22
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Ügyes trollocska, jár a krumplis kekszike.
2022. dec. 13. 15:24
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
A 2010 óta hatalmon lévő kormány szépen lassan leépíti nem csak a magyar gazdaságot, hanem a magyar társadalmat is. Ugye az Eu-s pénzek kapcsán a kormánypárti médiák a hazai "baloldalt" folyton hazaárulással vádolják stb. mert ők is arra szavaznak, hogy ne jöjjön az es forrás. Nos ha ezeket a szempontokat nézzük én is hazaáruló vagyok, ugyanis az EU azért nem adja a pénzt mert felismerték, hogy az egyáltalán nem jól van elköltve. El kell fogadnunk az az alapvető tényt , hogy ezt a mai kormányt megbuktatni már csak úgy lehet ha teljes csődöt mond, ezáltal önmaga kényszerül lemondani. Persze ezek következményekkel és nehéz időkkel járnának együtt, de mostanra annyira átmosták az agyukat az embereknek, hogy egyszerűen nincs más megoldás.
2022. dec. 13. 15:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

,,még külföld /nyugat/is belátja hogy nem volt igaza!"

Na, ez a mondat egyáltalán nem igaz. A nyugat azt látta be , hogy Magyarország összeomlik e pénzek nélkül.

2022. dec. 13. 15:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
6 Így van!Aki nem látja ezt be az nem akarja a valóságot látni.A fideszesek tudod nem szeretik hallani az igazságot:)
2022. dec. 13. 15:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
#7 Igen, a fidesz szavazók tényleg nem akarják hallani az igazságot és sajnos ez elég nagy baj. az állandó propaganda, agymosás miatt kialakultak ezek a csőlátású buborékban élő emberek
2022. dec. 13. 16:06
 9/11 A kérdező kommentje:

A legjobb let a magyar helyre állítási terv!

Akkor most miről beszéltek?

Magyarország minden célját elérte.

Persze még Nagy Britanniában is gond van az egészségügyben tudjátok a Covid vírus.

2022. dec. 13. 17:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos Magyarország közel sem ére el minden célját, sőt még visszalépett egy "szintet". Az a baj, hogy a Fidesz látszat sikereket kreált, ám az olyan intézkedés ami ma ugyan jó, de holnap már rossz lesz az nem siker és szerintem ez a legnagyobb probléma a kormánnyal. Csak a mára gondol, ugyanis tudják, hogy ez a népszerű. Az olyan politikusok akik hosszabbra terveznek azok általában népszerűtlenek mert nem tudnak gyorsan sikereket elérni. Ebben a helyzetben mérlegelni kell. Melyik a jobb: Ha ma jó egy kicsit de holnap nagyon rossz lesz/ ha ma még küzdeni kell ma még nehéz de holnap és holnapután és azután majd jó lesz SOKÁIG. ezért nem mondható, hogy a kormány elért volna bármiféle eredményt, sikert. Nagy-Britanniában nem hibátlan az egészségügy az szerintem egyáltalán nem menti fel a kormány felelősségét afelől, hogy a magyar egészségügy romokban hever. (arról pedig szerintem nem kell vitát nyitni, hogy hol jobb a helyzet)
2022. dec. 13. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!