A Mandiner Fideszes?
Ez egy nagyon érdekes dolog.Én régen ugyanúgy gondolkodtam,mint te,mélyen tisztelt kérdező.Aztán láttam TheFairRight-os Ádámnak a videóját egy diákkal aki ellenzéki volt és rájöttem,hogy a jobboldaliak gondolkodása teljes mértékben értelmes és nem a valóságtól elrugaszkodott.Teljes megértéssel fordult a diákhoz és csak olyat mondott aminek van valóság alapja.Nem vagyok biztos abban,hogy ebben a videóban mondta-e,de mondott egy olyat,hogy amikor Angliában élt megsajnált egy fekete bácsit.Na,most,ha rasszista,hogyan sajnálhatott meg egy fekete embert?Nem lehet ezek szerint rasszista.Őmiatta kezdtem el olvasni jobboldali médiát és őmiatta lettem sokkal nyitottabb más véleményekre.
A Mandínerről azt gondolom,hogy a rengeteg objektív média közül a Mandíner a legobjektívabb és érdemes olvasni,mert ott lehet egyaránt olvasni ellenzéki és fidesz kritikákat.
"A LiBERÁlIsOk GyŰlÖlnek ElleNvÉlEméNYekeT HallGaTni"
Az ellenvélemény: "a transzneműség elmebetegség, a melegeket el kell zárni a gyerekektől, a feketék genetikailag erőszakosabbak"
"csak az a baj, hogy a liberálisok gyűlölnek ellenvéleményeket hallgatni"
Egy lóf.szt, nektek nincs fogalmatok arról, hogy mi a vélemény szó jelentése. Én abszolút nyitott vagyok a vélemények ütköztetésére, de általában hamar elkezdtek sértegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!