Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mandiner Fideszes?

A Mandiner Fideszes?

Figyelt kérdés
Sok Fideszpárti cikkük van, illetve a Fideszes sajtóban (pl TV2) is gyakran elhangzik, hogy a Mandiner derítette ki, amikor az ellenzéket kritizálják. Más cikkük viszont pont Fideszellenes, ellenzéki. Akkor most mi a helyzet?

2022. dec. 13. 14:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
#8 a kérdésben nem sikerült telexes cikkekkel alátámasztani a kétszínűséget 🤡
2022. dec. 13. 14:31
 12/26 anonim ***** válasza:
15%

A mandiner teljesen korrekt és objektív.

És valóban szemléz minden oldalról, néha talán túl sok szemetet.

Ha nem olvasnék mandinert nem tudnám ki az a Bartus László, Perintfalvi, Kaltenbach.

Olvasok, de sajnálom, hogy ezeket meg kellett ismernem.

2022. dec. 13. 14:33
 13/26 anonim ***** válasza:
0%

Fideszes, meg őszinte igazságot írnak le.

Mi fideszesek támogatjuk Putyint, hisz végre van egy keresztény érzelmű vezető Európában.

Amúgy itt az oldalon olvastam, ha minden igaz ukránok millió fognak megfagyni télen, az orosz rakétáznak köszönhetően.

2022. dec. 13. 14:35
 14/26 anonim ***** válasza:
74%

Saját cikkek fideszesek, de nincs annyira a Fidesz végbelében.

Viszont rengeteg olyan cikk van, amihez semmit sem fűznek hozzá, csupán szórol-szóla bemásolnak egy FB bejegyzést. Pusztán ezért tűnik néha kormánykritikusnak.

2022. dec. 13. 14:35
 15/26 anonim ***** válasza:
74%
#12 Anno Kaleta Gáborról és Borkai Zsoltról is beszámolt a szuperfüggetlen és szuperobjektív Mandiner? Esetleg a Szájer Józsikáról?
2022. dec. 13. 14:37
 16/26 anonim ***** válasza:
76%

"Független, objektív hangvételű."

Nagyon nem objektív, csak visszafogottabb, mint mondjuk az Origo.

Amúgy én próbálkozom olvasni a Mandinert, mert a podcastjuk vita szekciója kifejezetten kellemes első benyomást tett. Gondoltam hátha lehet egy korrekt ellenpontja a Telexnek, hogy így összetegyek egy objektívebb képet. Sajnos nem lett, de nem az elfogultsága miatt, mert azt nem is vártam tőle.

Ekkor jöttem rá, mi a bajom az összes jobboldali portállal: nincs rajtuk más, csak rövid, bulvár jellegű hírszösszenetek, általában elég ideologizáló köntösben, minimum propagandagyanús köntösben. Mármint ez a része megvan a Telexnek, indexnek, hvg-nek is, de ezeken mindig találni szakértői interjúkat, többoldalas elemzéseket, magyarázó cikkeket, amik elég informatívak. Egy Mandineren ilyet még nem találtam.

2022. dec. 13. 14:37
 17/26 anonim ***** válasza:
18%
Mi DK-sok jobban szeretjük a telexet, mert ott a gazdi rendelhet cikket nekünk.
2022. dec. 13. 14:38
 18/26 anonim ***** válasza:
18%
Én mondjuk az origót, Pesti Srácokat jobban szeretem. De a kedvencem a 888-as
2022. dec. 13. 14:38
 19/26 anonim ***** válasza:
32%
#15 Képzeld öcsém a telex-el meg a 24.hu-val ellentétben mindenről beszámolt.
2022. dec. 13. 14:44
 20/26 anonim ***** válasza:
9%
Kicsit mondjuk aggódom, mert ezen az oldalon azért csak Kálmán Olgát, meg az ATV-seket tartják függetlennek és objektívnek.
2022. dec. 13. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!