A mai fiatalok tulajdonképpen már nem fognak ingatlanhoz juttni?
#18 #20
Ez pont nem igaz, máshol lényegesen jobb, mivel sokkal több bérlakás program van. Oka van annak, hogy Bécs az egyik legélhetőbb város, mivel a sok bérlakás a bérleti díjakat lent tartja.
"Durvábban fogalmazva gyereket akarj, ne CSOK-ot. Másodszor először biztosítsd azt az anyagi feltételt, ami szükséges egy gyerekhez"
Ez elég ostoba hozzáállás a jelenlegi helyzetben. A CSOK-ot és egyéb ökörségeket pont azért találták ki, hogy tudj ingatlant venni, ezek pedig gyerek után járnak, vagyis a hatalom elképzelése pont az ellenkezője annak, amit leírtál.
Normális esetben lenne igazad, de normális esetben nem lenne a fidesznek 3 millió szavazója.
És egyébként ha nem minimálbért keres valakit, akkor sem sokkal jobb a helyzet. A fizummal a felső 20%-ban vagyok, mégsincs ingatlanom és a gyerek vállalás első feltétele a lakhatás.
Köszönjük, hogy kiadtad magadból a napi konteó adagodat, de senki nem hiszi el a mesédet, mivel elég világosan le van írva azokban a cikkekben is, amikre hivatkozni szoktatok, hogy lesz magántulajdon mindenkinek.
Dehogy is nem!
Amikor eljön az "ő idejük", leölik a felmenőiket és elfoglalják jogos örökségüket!
2022-t írva "ez az élet rendje"!
38 jól mondja, az albérletpiac szabályzása lenne az első lépés. Én a német rendszerrel tudom összehasonlítani. Németországban meg van határozva mennyit emelhetnek egy évben max a lakbéren, nem tehetnek ki csak úgy, csak akkor, ha a nem fizetsz vagy ha a tulajdonos saját maga vagy egy közeli családtagja költözik bele. Az is jobban szabályozva van, hogy mit kinek a költségére kell javítani.
És így igazából egész jó albérletben élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!