Ez normális dolog, hogy gyerekekkel ezt csinálják? Ez az, ami a balosok szerint nem létezik?
Pártállástól függetlenül, ez most így rendben van? Nem találtam magyarul jobb linket, mert a 444 erről mélyen hallgat:
Még ha túlzóak is a következtetések, a tények akkor is tények maradnak: kiskorú gyereket, LMBTQ-nyelven szólva úgynevezett "drag kidet" vonultatnak fel modellként a new york-i divathéten, és ennek emberek tapsolnak.
Meg mi ez a "drag kid"? Egy gyerek preszexuális korban van, nem lehet ilyen hülyeséget állítani, hogy ő 10 évesen már tudná, hogy belül ellenkező nemű...
Az is sokatmondó, hogy az apjától ELTILTOTTÁK szegényt, miután az nem helyeselte ezt a csodálatos életutat, amit a fiának szántak.
Az LMBTQ nem egyenlő transzneműséggel, előbbi egy igen tág fogalom, ami magában foglalja az összes, a hagyományostól eltérő, de egészséges szexuális orientációt. (WHO definíciója szerint az a beteg, ami magában, vagy a környezetében kárt okoz - a pedofília pl. ilyen definíció mellett egyértelműen betegség)
Megjegyzem, nem nagyon találkoztam LMBTQ propagandával, pedig elég megrögzött libsi vagyok. Anti-LMBTQ-val annál többet.
Amúgy meg a véleményem az, hogy a gyerekeknek kell iránymutatás. A saját nemi identitásuk kialakításában is és abban is, hogy a sajátjuktól, vagy a többségétől eltérő identitásokat elfogadják, és tudjanak a létezésükről. Egyrészt meglátásom szerint így idejekorán felszínre kerülhetnek a betegség-jellegű fíliák és kezelhetőek, másrészt olyan felnőtt válik a gyermekből, aki tisztában van a saját identitásával, nem érzi, hogy ő "rossz", és így mentálisan egészséges, integráns része lesz a társadalomnak.
Az állítólagos jobboldal ajánlata a skatulyázás és átnevelés. Azokat, akik a megbélyegzés nélkül élhetnének teljes életet így meg mentálisan és érzelmileg meg lehet nyomorítani, a veszélyes betegek - akikből bűnöző is válhat! - meg még inkább elrejtőznek.
Amúgy meg az államnak ugyan mi köze van ahhoz, hogy kinek milyen az identitása? Csak az orvos-beteg kapcsolatban lényeges, mert tényleg vannak olyan dolgok, amik megmásíthatatlanok.
11: valahogy nekem is úgy alakult, hogy szinte kizárólag libsi barátaim vannak :) Bár én sem vagyok megrögzött jobboldali, csak egyszerűen fontosnak tartom a hagyományos értékeket.
Tudom, hogy ők sem helyeslik szerencsére az ilyet, de amikor szóba kerül, mindig az első reakciójuk az, hogy bevédik ezt a szennyet, csak mert attól félnek, hogy ha nem teszik, akkor átcsúsznak a kormánypropagandába.
Pedig hát a pedofília ellen fellépni emberi kötelesség, nem pártállás kérdése, és hogy mi sem égetőbb ennél, jól mutatja itt a szavazás eredménye.
"Pedig hát a pedofília ellen fellépni emberi kötelesség, nem pártállás kérdése, és hogy mi sem égetőbb ennél, jól mutatja itt a szavazás eredménye."
Ezért történhetett meg az, hogy az tízenezer pedofil képpel videóval űzérkedő magyar perui nagyküvetért egyenesen a TEK-et küldte a konzervatív keresztény magyarország, hogy kimentsék, aztán valami nevetséges pénzbírság ellenében elsétálhatott.
12: "Amúgy meg a véleményem az, hogy a gyerekeknek kell iránymutatás. A saját nemi identitásuk kialakításában is és abban is, hogy a sajátjuktól, vagy a többségétől eltérő identitásokat elfogadják, és tudjanak a létezésükről."
Fúh, nagyon szépen körbeírtad a gyerekek szexusának, testének kiárusítását, feltőkésítését, pedofiloknak való felkínálását - merthogy itt a szemünk láttára ez történik. Ezt "iránymutatásnak" hívni nettó pedofília már bocs, egy ilyen idős gyerek játsszon a szüleivel, barátaival, ne pedig a divathéten vonuljon fel fiúként kislány ruhába öltöztetve, szexi pózokat vágva... ha neked ez az irány, akkor erősen beteg vagy!
14: igazad van, de hogy jön most Kaleta ide?
Akkor már a new yorki divathéten kiskorúak szexualizálása rendben van?
Függetlenül attól, hogy én ezzel nem értek egyet, és nem szerepeltetném ilyen helyeken a gyerekemet, nem érzem úgy hogy erkölccsőszként bele kéne szólnom egy család életébe. Ha az ottani gyermekvédelmi törvények ezeket nem tartják aggályosnak, akkor ez van, a szülők felelőssége a továbbiakban.
Persze ha valaki ezzel nem tud együtt élni, az elköltözhet olyan országokba, ahol ilyen dolgoknak nem adnak teret. Oroszország, Észak-Korea, Kína stb...
"mindig az első reakciójuk az, hogy bevédik ezt a szennyet, csak mert attól félnek, hogy ha nem teszik, akkor átcsúsznak a kormánypropagandába"
Igen, mert maga a politika az, ami ezt generálja. A politika MEGOSZT, és konkrétan a Fidesz politikájának ez egy nagyon erős része.
Látod, te is úgy kezdted a kérdést, hogy "balosok szerint". Felosztod te is balosokra meg jobbosokra az embereket, pedig ilyen felosztás nem létezik.
Honnan tudhatnád, hogy ezzel a dologgal ki ért egyet, vagy ki nem?
"Fúh, nagyon szépen körbeírtad a gyerekek szexusának, testének kiárusítását, feltőkésítését, pedofiloknak való felkínálását - merthogy itt a szemünk láttára ez történik. "
Évtizedek óta vannak gyerekszépségversenyek, ezek ellen miért nem emeltek szót?
13: Szerintem ez az "először bevédi, utána elítéli" dolog akár normális reakció is lehet. Ezeket a témákat sokszor tálalják úgy, hogy "szemét melegek, a gyereket öltöztetnek drag queen-eknek". Ilyenkor illik elsőre kigyomlálni a túlzásokat: "nem minden meleg, sőt", "nem minden gyereket, csak pár ilyen eset van". Utána érdemes a kontextust megvizsgálni: "kötelezően vitték oda a gyerekeket", vagy "túlbuzgó szülők miatt van ott", vagy "egyike-e az egy a millióból egyértelműen transz gyerekeknek". És utána lehet véleményt nyilvánítani, pl. "hát hülye az a szülő, aki ilyenre adja a gyerekét".
Ez az "túlzásmentesítés-kontextusértelmezés-véleménynyilvánítás" hármas sokaknak tűnhet úgy, hogy be akarod védeni őket, vagy őket támadod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!