Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez normális dolog, hogy...

Ez normális dolog, hogy gyerekekkel ezt csinálják? Ez az, ami a balosok szerint nem létezik?

Figyelt kérdés

Pártállástól függetlenül, ez most így rendben van? Nem találtam magyarul jobb linket, mert a 444 erről mélyen hallgat:

[link]

Még ha túlzóak is a következtetések, a tények akkor is tények maradnak: kiskorú gyereket, LMBTQ-nyelven szólva úgynevezett "drag kidet" vonultatnak fel modellként a new york-i divathéten, és ennek emberek tapsolnak.

Meg mi ez a "drag kid"? Egy gyerek preszexuális korban van, nem lehet ilyen hülyeséget állítani, hogy ő 10 évesen már tudná, hogy belül ellenkező nemű...

Az is sokatmondó, hogy az apjától ELTILTOTTÁK szegényt, miután az nem helyeselte ezt a csodálatos életutat, amit a fiának szántak.

2022. dec. 12. 10:56
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
98%
A mai értelmezések szerint balos-libsi vagyok, 99% balos libsi haverokkal, és szerintünk ez nincs rendben. Ugyanúgy nem vinném, nem szerepeltetném ilyenen az óvodás gyerem, mint ahogy egy Sziget fesztiválra sem vinném ki, egy motoros találkozóra sem, egy autó tuning show-ra, egy rally versenyre sem, egy Kárpátia koncertre sem, egy disznóvágásra sem. Később érettség és érdeklődés függvényében már nyilván más a helyzet, de szerintem ezek mind nem gyereknek valók.
2022. dec. 12. 11:25
 12/37 anonim ***** válasza:
86%

Az LMBTQ nem egyenlő transzneműséggel, előbbi egy igen tág fogalom, ami magában foglalja az összes, a hagyományostól eltérő, de egészséges szexuális orientációt. (WHO definíciója szerint az a beteg, ami magában, vagy a környezetében kárt okoz - a pedofília pl. ilyen definíció mellett egyértelműen betegség)

Megjegyzem, nem nagyon találkoztam LMBTQ propagandával, pedig elég megrögzött libsi vagyok. Anti-LMBTQ-val annál többet.

Amúgy meg a véleményem az, hogy a gyerekeknek kell iránymutatás. A saját nemi identitásuk kialakításában is és abban is, hogy a sajátjuktól, vagy a többségétől eltérő identitásokat elfogadják, és tudjanak a létezésükről. Egyrészt meglátásom szerint így idejekorán felszínre kerülhetnek a betegség-jellegű fíliák és kezelhetőek, másrészt olyan felnőtt válik a gyermekből, aki tisztában van a saját identitásával, nem érzi, hogy ő "rossz", és így mentálisan egészséges, integráns része lesz a társadalomnak.

Az állítólagos jobboldal ajánlata a skatulyázás és átnevelés. Azokat, akik a megbélyegzés nélkül élhetnének teljes életet így meg mentálisan és érzelmileg meg lehet nyomorítani, a veszélyes betegek - akikből bűnöző is válhat! - meg még inkább elrejtőznek.

Amúgy meg az államnak ugyan mi köze van ahhoz, hogy kinek milyen az identitása? Csak az orvos-beteg kapcsolatban lényeges, mert tényleg vannak olyan dolgok, amik megmásíthatatlanok.

2022. dec. 12. 11:25
 13/37 A kérdező kommentje:

11: valahogy nekem is úgy alakult, hogy szinte kizárólag libsi barátaim vannak :) Bár én sem vagyok megrögzött jobboldali, csak egyszerűen fontosnak tartom a hagyományos értékeket.

Tudom, hogy ők sem helyeslik szerencsére az ilyet, de amikor szóba kerül, mindig az első reakciójuk az, hogy bevédik ezt a szennyet, csak mert attól félnek, hogy ha nem teszik, akkor átcsúsznak a kormánypropagandába.

Pedig hát a pedofília ellen fellépni emberi kötelesség, nem pártállás kérdése, és hogy mi sem égetőbb ennél, jól mutatja itt a szavazás eredménye.

2022. dec. 12. 11:30
 14/37 anonim ***** válasza:
91%

"Pedig hát a pedofília ellen fellépni emberi kötelesség, nem pártállás kérdése, és hogy mi sem égetőbb ennél, jól mutatja itt a szavazás eredménye."

Ezért történhetett meg az, hogy az tízenezer pedofil képpel videóval űzérkedő magyar perui nagyküvetért egyenesen a TEK-et küldte a konzervatív keresztény magyarország, hogy kimentsék, aztán valami nevetséges pénzbírság ellenében elsétálhatott.

2022. dec. 12. 11:32
 15/37 A kérdező kommentje:

12: "Amúgy meg a véleményem az, hogy a gyerekeknek kell iránymutatás. A saját nemi identitásuk kialakításában is és abban is, hogy a sajátjuktól, vagy a többségétől eltérő identitásokat elfogadják, és tudjanak a létezésükről."

Fúh, nagyon szépen körbeírtad a gyerekek szexusának, testének kiárusítását, feltőkésítését, pedofiloknak való felkínálását - merthogy itt a szemünk láttára ez történik. Ezt "iránymutatásnak" hívni nettó pedofília már bocs, egy ilyen idős gyerek játsszon a szüleivel, barátaival, ne pedig a divathéten vonuljon fel fiúként kislány ruhába öltöztetve, szexi pózokat vágva... ha neked ez az irány, akkor erősen beteg vagy!

2022. dec. 12. 11:34
 16/37 A kérdező kommentje:

14: igazad van, de hogy jön most Kaleta ide?

Akkor már a new yorki divathéten kiskorúak szexualizálása rendben van?

2022. dec. 12. 11:36
 17/37 anonim ***** válasza:
84%

Függetlenül attól, hogy én ezzel nem értek egyet, és nem szerepeltetném ilyen helyeken a gyerekemet, nem érzem úgy hogy erkölccsőszként bele kéne szólnom egy család életébe. Ha az ottani gyermekvédelmi törvények ezeket nem tartják aggályosnak, akkor ez van, a szülők felelőssége a továbbiakban.

Persze ha valaki ezzel nem tud együtt élni, az elköltözhet olyan országokba, ahol ilyen dolgoknak nem adnak teret. Oroszország, Észak-Korea, Kína stb...

2022. dec. 12. 11:43
 18/37 anonim ***** válasza:
97%

"mindig az első reakciójuk az, hogy bevédik ezt a szennyet, csak mert attól félnek, hogy ha nem teszik, akkor átcsúsznak a kormánypropagandába"

Igen, mert maga a politika az, ami ezt generálja. A politika MEGOSZT, és konkrétan a Fidesz politikájának ez egy nagyon erős része.

Látod, te is úgy kezdted a kérdést, hogy "balosok szerint". Felosztod te is balosokra meg jobbosokra az embereket, pedig ilyen felosztás nem létezik.

Honnan tudhatnád, hogy ezzel a dologgal ki ért egyet, vagy ki nem?

"Fúh, nagyon szépen körbeírtad a gyerekek szexusának, testének kiárusítását, feltőkésítését, pedofiloknak való felkínálását - merthogy itt a szemünk láttára ez történik. "

Évtizedek óta vannak gyerekszépségversenyek, ezek ellen miért nem emeltek szót?

2022. dec. 12. 11:43
 19/37 anonim ***** válasza:
89%

13: Szerintem ez az "először bevédi, utána elítéli" dolog akár normális reakció is lehet. Ezeket a témákat sokszor tálalják úgy, hogy "szemét melegek, a gyereket öltöztetnek drag queen-eknek". Ilyenkor illik elsőre kigyomlálni a túlzásokat: "nem minden meleg, sőt", "nem minden gyereket, csak pár ilyen eset van". Utána érdemes a kontextust megvizsgálni: "kötelezően vitték oda a gyerekeket", vagy "túlbuzgó szülők miatt van ott", vagy "egyike-e az egy a millióból egyértelműen transz gyerekeknek". És utána lehet véleményt nyilvánítani, pl. "hát hülye az a szülő, aki ilyenre adja a gyerekét".

Ez az "túlzásmentesítés-kontextusértelmezés-véleménynyilvánítás" hármas sokaknak tűnhet úgy, hogy be akarod védeni őket, vagy őket támadod.

2022. dec. 12. 11:52
 20/37 anonim ***** válasza:
96%
Miért van az, hogy mindig a konzervatív keresztény portálokon találhatóak meg ezek a cikkek? Valahogy lipsiként nem futok bele ezekbe a hírekbe a neten.
2022. dec. 12. 11:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!