Csak én nem tudok szimpatizálni senkivel?
Figyelt kérdés
Fidesz? Röhejes, csak a nemzetről meg a kereszténységről pofáznak aztán ott csesznek el mindent ahol tudnak. Ha olyan nagyon keresztény konzervatív ország lennénk mint ahogy előadják nem lenne budapest pride és nem egy szekuláris államban élnénk, hintapolitika az egész, egyszer aláírják a szankciókat, egyszer a "bal" oldalra mutogatnak hogy támogatják a szankciókat. Az ellenzék is elég szánalmas, összefog egy rakat olyan párt ami nem bírja egymást. A kormány szídásán és az o1g-zésen kívűl nemigen van komolyabb narratívájuk. Torockai egy értelmes ember és tettre késznek tűnik, de az alattvalói valami iszonyat gyökerek és nem tudok azonosulni ezzel a hú de nagy magyar vagyok, meg ultrakonzervatív dologgal, ahogy a balliberálisok hatalmas liberalizmusával sem. Szanyi valamelyest egy értelmes egyednek tűnik, de nálam a szocik fekete listán vannak. Igazából jobb középre sorolom magam- amolyan libertariánus, ilyen pártról nemigen tudok hazánkban.2022. dec. 11. 23:42
1/10 A kérdező kommentje:
Erősen induvidualista vagyok, szerintem magamon kívül senkit és semmit nem kell szolgáljak. Se a hazát, se semmilyen kisebbségi csoportot.
2022. dec. 11. 23:47
2/10 anonim válasza:
Akkor nem vagy különb a felsorolt pártok képviselőinél és szavazóinál. Átlagos önző magyar ember vagy.
3/10 A kérdező kommentje:
2.Miért, te valami különleges magyar vagy?
2022. dec. 11. 23:52
4/10 anonim válasza:
Alapvetően magyarnak se tartom magam. Genetikailag sváb és askenázi vagyok. Ezekben az embercsoportokban már távolról se vagyok különleges, de a magyarok közt igen.
5/10 A kérdező kommentje:
Jólvan hópihém
2022. dec. 12. 00:14
6/10 anonim válasza:
A hármas hozzászólásodban ne is tagadtad, hogy önző lennél, sőt kifejezetten különlegesnek nevezed azt, aki nem önző. Ne mondd, hogy ezzel a gondolkodásmóddal kicsit is különb vagy bármely elvakult Orbán vagy Gyurcsány fannál.
7/10 anonim válasza:
Van ega libertáriánus párt, az LA75, de szerintem nem komolyak.
8/10 anonim válasza:
Ha magyar vagy, akkor csak a Mi Hazánk képvisel téged. Az átlagos szavazóbázisuk szerintem semmivel sem áll nagyobb gyökerekből, mint a többi párté.
9/10 MDaniel98 válasza:
7# Az alapítójukkal Puzsér dumált még egyszer, szerintem érdemes megnézni.
10/10 anonim válasza:
Láttam azt, egy vita volt. Nem győzött meg a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!