Ezek után még az Ukránokkal szimpatizálsz?
Engem ez a galamb hidegen hagy.
Ez nem zászló, az meggyalázása lenne gond.
Én soha nem szimpatizáltam velük. De!
Az oroszok ukrán civileket ölnek meg. Gyerekeket, beteg embereket. Iskolákat, óvodákat, kórházakat bombáznak le, ahol hétköznapi emberek élnek, mint te meg én.
Szerintem a 21. században ilyet tenni barbárság, és nem tudok ezzel azonosulni.
Ezek után csak még jobban :D
Alapvetően persze le szoktam sz-rni az ilyesmit magasról, de annak nagyon örülök, hogy a retardjobberek idegállapotba jönnek és akut s-ggfájást kapnak egy ilyentől, és napokig vinnyognak tehetetlen dühükben az interneten :DD
Ha csak egyet elvisz az agyvérzés, már megérte :DD
Eddig se szimpatizáltam velük, ugyanolyan tűrhő, agresszív nép, mint az oroszok. Viszont őket támadták meg. A románokat is utálom, de ha megtámadná őket egy idegen hadsereg, akkor a románoknak szurkolnék.
Amúgy a vezetőkkel, politikusokkal van mindig a baj, egy átlag ukrán, vagy román család adna neked egy pohár vizet.
Miután nyíltan orosz párti a kormány és a fideszesek, megértem őket. Én se akarnék patkányt ölelgetni a keblemen.
Bár ez európáról és a nátóról is elmondható.
Szerinted egy politikai csoport, bizonyos emberek = minden egyes ukrán ember?
Te mit szólnál ahhoz, ha el kéne hagyni az otthonodat, bombáznánk csak azért, mert egy szintén magyar akárki elkövetett valami sérelmet egy más nemzetiségbeli ellen?
“Miután nyíltan orosz párti a kormány és a fideszesek, megértem őket. Én se akarnék patkányt ölelgetni a keblemen.
Bár ez európáról és a nátóról is elmondható.”
Mert a szláv cárról és tanítványa a kipcsak királyról nem, ugye ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!