Magyarországon azért nincsenek tanárnők által elkövetett szexuális visszaélések, mert alul vannak fizetve, így a fiatal lányoknak/csinos MILF-eknek nem opció ez a pálya?
Mivel sz*r a tanári fizetés és körülmény így az ilyen csinos tanárnénik inkább elmennek valami frigid könyvvizsgálónak vagy marketingesnek és maradnak a dauerolt hajú, elhízott, igénytelen debella tanárnők, akik nemhogy egy-egy szépfiú megrontására nem gondolnak, de még élvezik is, ha mást szívatnak, amiért ő - ráadásul egy csúnya némberként - kénytelen nettó 200-ért vegetálni a NER által leselejtezett magyar közoktatásban.
Ha egy érett férfi szexel egy 13 éves lánnyal, meg akarják ölni érte, de ha egy érett nő teszi ezt egy 13 éves sráccal, már nincs akkora felháborodás, pedig a szitu ugyanaz, csak a nemek vannak felcserélve.
Ez micsoda, ha nem kirekesztés a férfiak felé?
Magyarországon a pedagógus átlag életkor 48-49 év körül van. A pedagógusok több mint fele pár éven belül nyugdíjas lesz.
Ezt az infót vesd össze a klimax után lévő magyar nők szexuális életével.
KEzde dérteni a dolgot?
Egyébként vannak csinos fiatal tanárnők a pályán, de sokuk már párbna van, máskülönbne nem tudnák finanszírozni az életüket:D Vagy ha egyedül vannak, hát keresniük kell más munkát, hogy megéljenek. Deeee nem csak a cisnosak, ez úgy általánosságban a fiatalokra ovnatkozik.
Szerintem igen.
Én rendszeresen nézem sulik honlapjait. Ott is a "dolgozóink" vagy "tanáraink" menüpontot. És biza, 1 kezemen megszámolom, hány jó nőt látni. És én a 40-es, sőt 50-es nőket is nézem!
Vagy a tüntetések. Mindig nézem a fotókat, de még fullos tanárnőt nem láttam ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!