Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Toroczkaiék miért nem szidják...

Toroczkaiék miért nem szidják soha Oroszországot, Putyint?

Figyelt kérdés
Ők is ugyanazt csinálják, mint a Fidesz, Brüsszelt és Amerikát ekézik állandóan.

2022. dec. 11. 09:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
41%

#27 az nem nemzeti érdek hogy milliárdokat elszórnak középkorból maradt őskövület átnevezgetésekre, főleg mikor csőd közelében van az ország.

Abortusztörvény is egy köcsögség, pl pár napja beszélgettem egy nővel, aki mesélte, hogy szakítás után, és egy hónappal kiderült hogy teherbe esett a legutolsó együttlétüktől, ahol egyébként védekeztek. Az orvos értette hogy hogy hogy addig nem mutatta ki a teszt.

Aztán meg kellett hallgatnia a szívhangot az abortuszhoz, ami alapból megviselte, mert neki az volt az első. Nyilván fel isnevelhette volna hiszen végül is csak pár 10 milliós hitelt fizet, egyedülállóként, évi 50%-os élelmiszer infláció mellett, csődközeli országban, ahol a cége is leépítést tervez jövőre...

2022. dec. 11. 12:32
 32/82 anonim ***** válasza:
26%
Senkit se érdekelnek az anyagi problémái meg a szerelmi élete. Gyilkosságot követett el és élete végéig kínozni fogja a lelkiismerete és meg is érdemli.
2022. dec. 11. 12:34
 33/82 anonim ***** válasza:
95%

"Mert a szovjetek édestestvéreink. Aki magyarnak született az a németet szidja meg az osztrákot."

Nemnem, igaz magyar ember leginkább a felmenőidet szidja, ha neked az oroszok az édestestvérkéid.

2022. dec. 11. 12:47
 34/82 anonim ***** válasza:
31%

32: Afrika meg Ázsia bizonyos részein tizesével szülik a gyerekeket akkor is ha nincs mit enniük. Talán el kéne ezen gondolkozni, hogy melyik a fontosabb: az élet vagy a karrier

Nem azt mondom hogy az a követendő példa hogy felelőtlenül szüljünk összevissza, de így is súlyosan fogyóban vagy a magyarság, nem kéne még tudatosan irtani is a saját népünket. Az Erre próbált rávilágítani a Mi Hazánk, de némelyikőtöknél esélytelen hogy átjusson a globális liberális agymosás falán.

Az egy másik kérdés hogy sz@r gazdasági helyzetben van az ország de ez nem lehet mentség egy baba megölésére, aki már túl van a fogantatáson.

2022. dec. 11. 13:05
 35/82 anonim ***** válasza:
0%

#37: Te nem tudsz érvelni, el kezdtél személyeskedni, hogy én nem vagyok a magyar. De csak azért, mert nem értek egyet a Te és a pártod magyarellenes megnyilvánulásával. :D

Leírtam a tényeket, tudom, hogy fáj. Miattatok tart itt az ország meg a fityiszes bajtársaitok miatt. Ha valaki látja és akarja is látni a lényeget, annak az a 2 példa is elég volt. Aki meg nem, az olyan, mint Te és a haverjaid.

Mondjuk hiába magyarázom olyannak, akinek 4 osztálya van, abból is három első osztály meg egy második.

2022. dec. 11. 14:09
 36/82 anonim ***** válasza:
78%
Akkor mondj még példákat szerinted mitől magyarellenes a Mi Hazánk és mondhatsz példákat arra is hogy melyik párt képviseli szerinted a valódi magyar érdekeket.
2022. dec. 11. 14:13
 37/82 anonim ***** válasza:
42%

#37: Felesleges jártatni a számat, ha ezekből nem esett le, akkor semmiből sem fog.

Annyit hozzáteszek a képhez, hogy volt 1-2 olyan próbálkozásuk, ami ha valós szándék volt mögötte akkor lehetett volna jó is, de attól még az összkép nem javul.

Értem én, hogy valamibe kapaszkodni akar mindenki és jó lenne, ha nem az lenne, hogy ha nem orbán akkor gyurcsány és fordítva de egy esetlegesen még rosszabb alternatíva meg kellene a francnak.

"melyik párt képviseli szerinted a valódi magyar érdekeket"

Jelenleg nem tudok olyanról, amelyik valóban azt tenné. Várok, amíg mondjuk a Jakab vagy MZP pártja/alakuló pártja kiforrja magát de nagy reményeket nem fűzök azokhoz sem.

Épp ezt mondtam, hogy egyik sem, rakás kula az egész magyar politika. A végcéljuk úgyis saját maguk jóléte. Annak idején orbán sem így kezdte, még ha jelek voltak is de tudod, a hatalom szinte mindenkit, kivétel nélkül megbolondít. Az ehhez társuló anyagi javak meg csak fokozzák mindezt.

2022. dec. 11. 14:23
 38/82 anonim ***** válasza:
71%
Mert egy idióta oroszpárti párt az, ami még konteós is. Toroczkai elsőre egy nagy magyarnak tűnik, jobban megfigyelve meg egy konteós hülyének, aki oroszpárti és fideszpárti is.
2022. dec. 11. 14:47
 39/82 anonim ***** válasza:
71%
De amugy erre az oroszparti hulyesegre tudtok valami bizonyitekot is mutatni vagy csak annyi hogy nem szidta elegge Putyint, nem mondta ki 100ezerszer hogy 'agresszor' ezert a balos media ezt terjesztette el? A konteorol meg annyit hogy lassan az a konteos aki meg mindig elhiszi hogy a lezarasok meg az oltasok barmit segitettek. Az erintett szervek nyilatkozatai es uj statisztikak/kutatasok is az ellenkezojet tamasztjak ala szoval...nem szegyen tajekozodni.
2022. dec. 11. 15:08
 40/82 anonim ***** válasza:
11%

32

Olyna valakin kéred számon hogy megszavazta a régi megnevezéseket, aki alapította a 64 vármegye mozgalmat.

Ja, Te pont egy így járt lánnyal beszélgettél, én meg egy rakat olyat nőt ismerek, aki kényelemből, inkább abortuszra ment.Köztüknolyat is akinek könyörögtek a szülei, híg ytartsa meg, segítenek mindenben. De nem, mert majd ha karrierben ott lesz....

Akkor tessék a szivhanot meghallgatni, ha már meg öleti a magzat át. Attól még el élhet veteteni. Elég demokratikus!

2022. dec. 12. 07:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!