Ép ésszel fel lehet fogni egyáltalán ezt az őrületes családtámogatást, amivel most a fidesz bizonygatja hogy mennyire támogatja a családokat?
A januári 12.000 forintos családi pótlékot /amin uralkodása alatt a fidesz 1 forintot sem emelt/ már most decemberben küldi! Januárban persze így semmit nem kapnak a családok! Ez igen! Ismét bizonyított a fidesz, hogy jó döntött a nép hogy őket választotta meg!
Képzeljétek el, mi lenne most ha Márki nyer: 4-5 szörösére emelné a családit minden hónapban ahogy mondta is! Ez tényleg sokkal rosszabb lenne, nem csoda hogy nem rá szavaztak a fideszesek!
4, es szép és jó, de hogy kap adókedvezményt az az anya, aki otthon van a gyerekével?:D
Kérdező! A kérdésed eg ylózung!
Ez ősrégen bevett szokás, hogy a szeptemberi pótlékot a családok megkapják augustusban, hogy az iskolakezdést megkönnyítsék vele, a januárit meg decemberben, hogy az ünnepek miatt kiadásokat toldják meg. Összességében ugyanannyit kapnak, csak el van tolva.
És ez így megy bizony már baromi rég óta. Szerintem már a Fidesz előtt is ez volt.
Az más kérdés, hogy ezt pl augusztusban úgy kommunikálta le a kormány, hogy "augusztusban az iskolakezdés miatt dupla pótlékot küldünk mindenkinek!", mintha plusz pénzt adtak volna, pedig valójában ugye nem. Csak aki süket és vak a politikában, az bekajálja, hogy ez msot egy plusz pénz.
Miért, ki fizeti? Nem az, aki nem jogosult?
Amúgy én az az ellenzéki vagyok, aki elismeri amikor a kormány valamit jól csinál. Csak az elmúlt 12 évben nem sok ilyesmit tapasztaltam.
Mégis mitől tartanám jónak azt, hogy adókedvezményben számolva
1 gyerek 10 ezer Ft-ot
2 gyerek gyerekenként 20 ezret
3 vagy több gyerek, pedig gyerekenként 33 ezer forintot ér?
És ebben még mindig nincsennek benne a lakhatással kapcsolatos támogatások,ami jelentős segítség a családosoknak.
A tavalyi egész éves adó visszatérítést se felejtsétek már el meg autótámogatás,ingyentankönyv...
Örülni kell ,hogy van rá lehetőségünk,aki irigyli az csináljon gyereket azt 'jóvan.'
A befizetett adókból fizetik. De emiatt nem kell egy arra jogosulatlannak sem több adót fizetnie, mint abban az esetben, ha nem lenne családi adókedvezmény. Nem lett bevezetve "családi adókedvezményi adó", amit a jogosulatlanoknak kell fizetni. Márpedig, ez lenne az a szitu, ami az ő zsebükből lenne fizetve.
A minimál nyugdíjról egyébként mi a véleményed? Az is 28.500 és nem emelkedett az elmúlt 12 évben. Mennyi lenne az igazságos minimál nyugdíj?
4 - "A szociális alapú családtámogatási rendszer a világon sehol sem működik jól."
K mondta neked ezt a méretes baromságot?!
Helyettem is vágd pofán!
Én annak örülök, hogy a focistáknak nem kell adót fizetniük a szerény jövedelmük után!
Ez "hatalmas vívmány" a fidernyák kormánytól, és Orbántól...(:-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!