Az ellenzéket amerikaiak pénzelték, most a Telex nyit amerikai pénzből újságíró tanfolyamot nem gyanús ez egy kicsit?
Hihetetlen, hogy 12 (!) év alatt nem értették meg az emberek, miért fordultunk az EU mellett kelet felé is. Gyurcsányék után el voltunk adósodva (IMF hitel, elhibázott gazdságpolitika 8 évig, gazdasági világválság, ki nem használt EU pénzek- ugyanis Gyurcsányék nem tudtak pályázatokat irni és rengeteg EU pályázatról lemaradtunk miattuk).
Ekkor jött OV és tárgyalni akart az EU-val ,hogy kapjon némi haladékot a talpraállásra Gyuecsányék után, de nem kapott.
Ezért találták ki a keleti , kinai nyitást is.
Egyébként semmi gond nincs azzal, hogy geopolitikai okokból kelet és nyugat felé is nyitunk, pláne hogy Kina lesz a szuperhatalom nemsokára.
Az oroszokkal pedin nem ideológiai kapcsolatban állunk, hanem gazdaságiban.
AMikor valaki ezen viccelődik, h putyin seggét nyaljuk, putyinbérencek vagyunk, Orbán úgy fütyül, ahogy putyin táncol..stb., mindig ráébredek, hogy az átlagember menthetetlenül buta és szűklátókörű. Még az okait sem keresi meg, hogy mi miért történik, csak elfröcsögi mnidehol, h putyinseggnyalók vagyunk.
Szerintem örülj neki, hogy Szijjártó kijárta náluk, h tudjunk fűteni.
Egyébként azt tényleg Putyinnak köszönheted, hogy most van fűtés....
“ Egyébként semmi gond nincs azzal, hogy geopolitikai okokból kelet és nyugat felé is nyitunk, pláne hogy Kina lesz a szuperhatalom nemsokára.”
Ja, ezt megmondta a WEF is, ezt akarták ők is… és mit érsz, ennek őrülsz? Majd jönnek a pontrendszeres arcfelismerők aztán vihoghattok.
A Sargentini jelentésben pl az is benne volt, h 10 centis kilátót épitettünk, amit Gyurcsányék épitettek. Röhögtem is múltkor Dobreven, hogy pár hete az EP-ben felemlegették az OV elelni vitában a kilátót, amit DObrev férjéék idején csináltak :))) És erről Dobrev számol be felháborodva :)
Ha megnézed az OLAF statisztikáit, táblázataid, látni fogod, hogy középmezőnyben vagyunk korrupcióban. Ebből is látszik a nagyfokú tájékozatlanság, azt sem tudod, hogy áll a korrupció, mégis közlöd, h mi vagyunk a legkorruptabbak. Hát nem.
Az eddigi legnagyobb büntetést a négyes metró maitt kaptuk, ami szintén Gyurcsányék elrontott biznisze volt.
Felhivom a figyelmed arra is, hány velejéig korrupt ország van az EU-ban sok évtizede, akiket sosem kértek számon emiatt : olaszok, görögök, spanyolok, luxemburgi adóparadicsom..stb.
De a románok is túlárazzák a beruházásaikat, ott élő magyaroktól szoktam hallani.
Én nem libsi cikkek főcimét szoktam olvasgatni, hanem részletesen megnéztem az OLAF hivatalos táblázatait !
A Politico nevű szennylapra is mindig hiatkoznak, amiben Orbán és Meloni újabban Európa nácijai (Meloni még pár hónapja lett beiktatva, de már Duce a gúnyneve...) és Iránhoz hasonlitanak minket demokratikusságot és gazdasági fejlettséget tekintve. Intelligens ember tudja, hogy ezek libsi kamupolitikai és kamugazdasági blöffök...
De ha ennyire felháborit téged, h Putyin seggét nyaljuk, megkérlek, hogy ne használd holnaptól az orsoz gázt az otthonodban ! És a rezsicsökkentést se igényeld az államtól a továbbiakban.
Pl. Katarból biztos simán kapsz pár nap alatt fosszilis energiahordozókat az otthondodba, ha az orosz neked nem felel meg.
Megjegyzem, a katariak sokkal keményebb diktatúrák, mint ami Putyinnál van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!