A politikai témakörben jelen levő trollok férfiak, elhízottak és alacsony keresetűek, vagy jól szituált egyének, és nők is vannak köztük?
Figyelt kérdés
2022. dec. 9. 12:40
1/7 anonim válasza:
Én férfi vagyok, elhízott nem vagyok, csak minimálisan túlsúlyos, a jövedelmem bőven átlag feletti.
Bár én csak fél-troll vagyok, szoktam értelmes válaszokat is adni.
2/7 anonim válasza:
Ez szexizmus! Kikérem magamnak az anorexiás trollmilliomosnők nevében!
3/7 anonim válasza:
#1. Ugyanígy vagyok.
Ja, a másik sztereotípia még, hogy egy politikai témában kommentelő leginkább csak tanulatlan incel lehet. Én például többdiplomás, házas ember vagyok, aztán mégis szeretek itt dagonyázni a mocsokban. :))
5/7 anonim válasza:
3 hónapja már nő vagyok, Gáborból lettem Gabriella.
6/7 anonim válasza:
Alacsony keresetű, közepes alkatú nő vagyok. Mind a két oldal a másik bérkommentelőjének tart.
7/7 anonim válasza:
A kérdés azt veti fel, hogy a férfiak rosszabbak a nőknél? Nyilván igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!