Most, hogy már majdnem biztosan elbuktuk az EU-s pénzeket mire számítotok? 1000 Ft-os euró, államcsőd, hiperinfláció? A devizatartalékunk is alacsony, és nem lesz utánpótlás, sok jó ebből nem sülhet ki.
Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 20:03
1/21 anonim válasza:
Nagy recesszió lesz minden téren, de a magyarokat nem tudom sajnálni, miért szavazták meg ezt a kormányt?
Én már Nyugaton élek, szóval leszarom mi megy otthon, csak nem értem a sok birkát.
2/21 A kérdező kommentje:
Én nem szavaztam meg, és nagyon elegem van a helyzetből. Most még azon gondolkozok, hogy lehet ez az utolsó esély kimenekíteni a pénzemet.
2022. nov. 23. 20:05
3/21 anonim válasza:
"Fussatok bolondok!"
Jó tanács németből.
4/21 anonim válasza:
És hogy tudod kimenekíteni a pénzed? Mindenhol külföldi lakcímet várnak el ahhoz, hogy bankszámlát nyiss, legtöbb helyen még ottani bejelentett munkahelyet is.
Esetleg külföldi ingatlanba menekítheted, csak az anyagilag húzós.
5/21 A kérdező kommentje:
Igen, ezt nem tudom, de így lehet, hogy pár hónap múlva mindent elveszítek. Esetleg átváltani aranyba.
2022. nov. 23. 20:21
6/21 anonim válasza:
Nem kell többesszámban fogalmazni. A Kormány bukta el. És ennek a levét az a szavazó is issza, aki nem az aktuális kormánypártra (és "szakembereire") szavazott.
7/21 anonim válasza:
Az arany az jó, vett is a jegybank egy nagy adagot amikor jó drága volt. Most épp olcsóbb. Ha nem jön EU forrás és ehhez is hozzá kell nyúlni akkor a piacra öntött arany kicsit lejjebb nyomja az árakat, mindjárt bukszu nlhány százalékot... :D
8/21 anonim válasza:
Vegyél rajta magyar államkötvényt.😂 Viccet félretéve, én inkább devizába tenném.
9/21 anonim válasza:
"Viccet félretéve, én inkább devizába tenném."
A devizát is ugyanúgy elvehetik, ha magyarországi bankban tartod... sőt arra nagyobb esélyt adok, hogy hamarabb nyúlják le mint a forintot.
10/21 anonim válasza:
Undorító patkány kormányt szavaztatok meg, tessék itt az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!