Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak az én fejemben fordult...

Csak az én fejemben fordult meg a hiperinfláció gondolata?

Figyelt kérdés

Egyszerűen értéktelen a forint. Napról napra roszabb. Eurót venni kicsiny kis pénzünkből szerintem már lehet késő. 10 éve 1 román lejért 60 forintot kelett fizetni. Jelenleg ez 82 forint. Valami brutális ami megy most.

Legnagyobb félelmem a hiper infláció. Volt már rá példa országunkban. Nagyon úgy érzem, hogy ez az Orbán kormány utolsó mandátuma. Az a baj, hogy más se lenne jobb. Világ szinten válság van.

2022. júl. 14. 11:09
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
Utolsó két mondatod meg is cáfolja azt, hogy ez a Fidesz kormány utolsó mandátuma.
2022. júl. 14. 11:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Messze van az még, az IMF-et is lehet hívni, ha nagy a baj, de nem tartunk még itt, és Viktor éppen azért mond le a rezsicsökkentésről is többek között, mert nem akar ide eljutni.

Ha a rezsit is emeli, akkor láthatod, hogy nagy áldozatokra is képes, kipukkant a híveknek is a lufi.

2022. júl. 14. 11:17
 3/9 anonim ***** válasza:
38%

"Az a baj, hogy más se lenne jobb. Világ szinten válság van."

Ez mondjuk így, ebben a formában nem igaz, de élj ebben a hitben, te legalább boldog vagy.

2022. júl. 14. 11:18
 4/9 anonim ***** válasza:
29%

Tudod kedves kérdező, volt itt Covid, az EU csődöt mondott ( Weber is lenyilatkozta...)

Van ukrán orosz háború, az EU ismét csődöt mondott. Energiaválságot csinált magának, ráadásul a béke érdekében annyit csinál,hogy fegyvereket szállít Ukrajnába!

Innentől kezdve, felb@szta a keresleti oldalt, kiteszi magát a piaci hatásoknak, de nem orosz az olaj....

Az euró is 1/1 a dollárral...az USA huggyosra röhögi magát, de az EU kitart, ráadásul a legfontosabb hogy a Libe bizottság elítéli Magyarországot, totálisan jogtalanul!! A többit találd ki...

2022. júl. 14. 11:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, mivel most a rezsi miatt sokan még jobban vissza fogják majd a fogyasztásukat és esik az olajár is, nem igazán lesz, ami növelje az inflációt.
2022. júl. 14. 11:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5# bocs, de a rezsiárak miatt egész európában csökkenni fog a fogyasztás, ami szépen lassan bedögleszti az egyes gazdasági szektorokat, hozza a munkanélküliséget, aztán még nagyobb gazdasági visszaesést, aztán az euró árfolyama is zuhanni fog, soroljam még...
2022. júl. 14. 11:27
 7/9 anonim ***** válasza:
59%
Egy idióta módon hasztalan kovidintézkedésekkel és visszafelé elsülő szaknciókkal szétb...ott világgazdaság mellé nekünk itt egy tolvajmaffia kormány is pluszban már 12 éve. Bármi lehet.
2022. júl. 14. 11:31
 8/9 A kérdező kommentje:
#3 koszos a szemüveged vagy miből szűrted le azt, hogy én boldog vagyok? Vagy csak egyszerűen sötét vagy?
2022. júl. 14. 11:32
 9/9 Isti22 ***** válasza:
Nem lesz hiperinfláció, benne vagyunk az EU-ban. Túl gazdagok vagyunk hozzá, hogy ilyen megtörténhessen.
2022. júl. 14. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!