Szerintetek mekkora inflációt, áruhiány bir ki az Zorbán kormány?
52
A logikád alapján a fél országnak a sitten kéne ülnie, hiszen rengetegen szidják a kormányt nyilvánosan is, és még csak telefon sem kell hozzá.
52
Na baxxameg...a holnap reggelt már a sitten töltöm. Délután Orbánoztam egyet az egyik hozzászólásnál. Nekem annyi.
53-54:
Na erről beszélek. Nem értik. Beérett a jobbágynevelés.
55
Általában akkor jöttök ilyen szöveggel, amikor felsültök. Nálatok ez mindennapos.
57
Akkor sorolj neveket, akiket sittre vágtak politikai alapon. Gondolom mind csupa ellenzéki nagyágyú. Várom a neveket.
24 - "Ha valamit lecserélek, tudom, hogy mire cserélem."
A csattogós lepkéd esetében ez igaz lehet!
Ceausescu kinyírásakor senkit nem érdekelt, hogy ki lesz helyette, mert a cél az volt, hogy Ceausescu ne legyen!!! Így járnak a diktátorok, akik a nép nyakára ültetik magukat!
58:
Ennél azért az imádott rezsimed kifinomultabb eszközökkel dolgozik.
Pl. megfigyelték a pegasusssal Varga Zoltánt, a Central Média tulajdonosát.
Aztán azzal kereste meg egy NER-es vállakozó, hogy „Zolikám, ez neked nem kell. Az egészséged a fontos, meg a párkapcsolatod.”
Miután nem értett a szóból, megindult ellene a büntetőeljárás költségvetési csalás miatt.
Így megy ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!