Miért van mindenhol áruhiány?
Figyelt kérdés
Eddig csak külföldi videókban láttam, viszont ma megéreztem saját bőrömön is, amikor egy megrendelt termék nem érkezett meg erre hivatkozva.2021. okt. 13. 20:32
1/9 anonim válasza:
Nincs áruhiány.
Oké te éppen nem kaptad meg amit rendeltél, viszont több százezren igen sőt sokan idő előtt.
2/9 anonim válasza:
Hogy meg lehessen emelni az árát.
3/9 anonim válasza:
Nekem is volt már olyan 2018-ban is hogy egy megrendelt termék mégsem volt raktáron. Ez az online rendelt termékeknél azért ha nem is gyakori, de érthetőbb dolog, hiszen a boltban ott van a polcon, leveszed, kifizeted. Viszont ha online áruházból rendelsz, akkor lehet hogy a digitálisan jelenlévő áru fizikálisan nincs meg a raktárban, vagy selejtből lett több, stb, így a rendelésed visszamondják.
4/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen áruhiányról van szó.. elektronikai cikkeknél valós a chiphiány, PS5, Xbox, telefonok, TV-k, videókártyák, ésatöbbi mind küzdenek vele. PS5-höz konkrétan minimum fél évvel később juthatsz csak hozzá, attól számítva, hogy leadtad a rendelésed.
5/9 A kérdező kommentje:
Elektronikai cikkről van szó és általános áruhiányra hivatkoztak a telefonban. Azt mondták, már csak Európából érkező rendeléseker vesznek fel.
Közbe Amerikában már polcok is üresek a szupermarketekben egyes helyeken.
2021. okt. 13. 20:45
6/9 anonim válasza:
Akkor megkaptad válaszod, a covid miatt kevesebb chippet tudtak/tudnak legyártani az eszközökbe, így nem tudják kiszolgálni a gyárak a keresletet.
7/9 A kérdező kommentje:
Én is ezt hittem, de ennél rosszabbnak tűnik a helyzet nyugaton. Aztán ott van az olajár is, ami nemcsak itthon magas.
2021. okt. 13. 20:56
9/9 anonim válasza:
Én voltam boltban, volt minden. A chipekkel többször voltak már gondok, mert lassan már mindenben több chip van. És Európa ebben nagyon le van maradva, a chipgyártás Ázsia keleti részén koncentrálódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!