A magyar nép elk.rta?
Ha egyszer csoda történik és más kormány kerül hatalomra ugyanez lesz mint most.Mert a Fidesz amit művel, az egy etalon a többi politikai résztvevőnek.Hogy kell teljesen hülyére venni a magyart címszóval.És a hülye magyarokat hülyére is lehet venni!
Ha 2-3 év után a nép elzavarta volna a kormányt , ugyanolyan sz.r került volna a helyére, de ha azt is elzavarta volna, akkor mostanra olyan pártok alakultak volna, akiknek érdekük lenne az emberek jóléte és boldogulása, törekednének arra hogy jobb hellyé tegyék az országot.Nem csak a saját köreiket.Mert ott lenne folyamatosan a lelki szemeik előtt hogyha nem megfelelően kormányoznak elzavarja őket a nép és örökre elvesznek a süllyesztőben.És úgy vonulnának be a magyar politika történelmébe, mint akiket szégyenszemre elzavartak!
Nektek semmi se elég?
Nézzétek meg a bevásárló központokat fullon vannak még vidéken is!
Soha ilyen jó lét nem volt.
Én is voltam plázába, és médiába, de nem tudtam venni semmit, de időt elbaszni jó volt.
Bohóc🤡🤡
Tojásnak, lisztnek, benzinnek se lehetett ennyire jó lenni még sohasenem!
hogy a francba lehet, még ezeknek tapsolni és védeni őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!